ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

«Χάλκινος» ο Αλκιβιάδης Γιαννάκος

* Ο αθλητής του Φιλαθλητικού κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2016 0:41

Μπορεί να άνοιξε στις 25 Μαΐου η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στη Βέρνη της Ελβετίας , λίγες ημέρες πριν έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών –Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων στο Εθνικό γυμναστήριο της Μίκρας,

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λάρισας κατέκτησε 1 μετάλλιο στον τελικό των κρίκων στους άνδρες με τον αθλητή Αλκιβιάδη Γιαννάκο. Το πρόγραμμα που παρουσίασε είχε τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας (6,10) από όλους τους αθλητές που αγωνίσθηκαν, κάποια λάθη όμως στην εκτέλεση (τελικό) δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση με βαθμολογία 13,600, παρόλο που στον προκριματικό αγώνα πήρε βαθμολογία 14,350.

Ο δεύτερος αθλητής Κων/νος Γκρέζιος, επανήλθε στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω σπουδών και αγωνίσθηκε στο άλμα.

Μεγάλος άτυχος ήταν και πάλι ο Θεόφιλος Μάνος που τραυματίσθηκε παραμονές των αγώνων στη προπόνηση (ρήξη χιαστού), δεν αγωνίσθηκε φυσικά και δυστυχώς θα παραμείνει για αρκετό διάστημα εκτός προπονήσεων.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στον Θεόφιλο υπομονή και γρήγορη επάνοδο στους ρυθμούς τους κανονικούς όπως ο ίδιος διατηρούσε.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου θα ολοκληρωθούν με τους αγώνες της τελικής φάσης στην κατηγορία των παμπαίδων που θα διεξαχθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass