ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Όποιος χαλαρώσει θα το μετανιώσει….»

*Νοκ άουτ ο Κοντοχρήστος. Παίζουν Ζέρης, Δαμιανάκης, Χοτζάλι *Επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης την Κυριακή το πρωί *Στις 2 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2016 12:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Την ερχόμενη Κυριακή είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕλ όπου θα αντιμετωπίσει στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό σε ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη για να έχει ελπίδες να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Β΄ Εθνικής κατηγορίας εφόσον η Κέρκυρα χάσει βαθμό ή βαθμούς στο Εύοσμο από τον Αγροτικό Αστέρα.

Το κίνητρο είναι σημαντικό για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη και ο προπονητής το τόνισε σε χθεσινή του ομιλία στους ποδοσφαιριστές που είπε τα εξής: «Όποια ομάδα από μας ή την Κέρκυρα χαλαρώσει θα το μετανιώσει την τελευταία αγωνιστική. Δικαιούμαστε την πρώτη θέση καθώς τη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν  οδηγοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Και μην ξεχνάμε ότι η διαφορά ανάμεσα σε μας και την Κέρκυρα είναι ο αγώνας με τα Χανιά. Στην έδρα αυτή η μόνη ομάδα που πέρασε με νίκη ήταν η Κέρκυρα επειδή δεν πλήρωσαν οι γηπεδούχοι τους διαιτητές. Όλοι οι άλλοι χάσαμε βαθμούς. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να τα δώσουμε όλα για να γράψει η ιστορία ότι εμείς είμαστε πρωταθλητές στη φετινή Β΄ Εθνική κατηγορία».

Στο μεταξύ στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ο τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπόγιοβιτς, Βέρτζο αλλά και τους τραυματίες Κοντοχρήστο, Ουρτάδο. Ο Κοντοχρήστος τέθηκε χθες νοκ άουτ κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Μονιάκης. Επίσης στη διάθεσή του προπονητή δεν θα είναι ο Μαρουκάκης που χθες δε πήρε μέρος στην προπόνηση και σύμφωνα με διαρροές έχει προσβληθεί από ίωση.

Επίσης στο παιχνίδι αυτό όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Τσιάλης θα βάλει δεξιά τον Ζέρη, σέντρ μπακ τον Δαμιανάκη ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνισθεί ο Χοτζάλι ώστε να έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ώστε να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις εισήγησή του για την παραμονή και τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα αύριο Σάββατο ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης  και γεύμα σε αυτό(ο Τσιώλης είναι μέλος του μουσείου δείχνοντας και την ξεχωριστή κουλτούρα του ως άνθρωπος).

ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Τη Δευτέρα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ακολούθως οι παίκτες θα αναχωρήσουν για διακοπές ενώ ο Τσιώλης θα κάνει τις εισηγήσεις του. Η πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουνίου ενώ επίσημα η ομάδα θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα Δένδρα ενώ  το βασικό στάδιο που θα περιλαμβάνει και φιλικά μάλλον θα γίνει στο εξωτερικό. Εξετάζονται κέντρα προετοιμασίας σε Ολλανδία, Βόρεια Ιταλία και Αυστρία.

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την πρώιμη μεταγραφολογία και αναφέρει τα εξής:

«Σε διάφορες εφημερίδες αλλά και sites όπως επίσης και ραδιόφωνα τόσο στη Λάρισα όσο και την επικράτεια κυκλοφορούν διάφορες ψευδείς ειδήσεις οι οποίες έχουν σχέση με μεταγραφές και αποχωρήσεις παικτών της Λάρισας.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι μεταξύ ημών και του προπονητή μας Σάκη Τσιώλη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από το υπάρχον ρόστερ και ποιοι θα αποκτηθούν.

Αυτό θα γίνει μετά την επόμενη Τρίτη 31/05/2016, όταν θα έχει τελειώσει η προσπάθεια της ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αφού προηγουμένως ο κ. Τσιώλης, ο οποίος θα είναι και ο κύριος εισηγητής αποχωρήσεων και μεταγραφών, παραδώσει στον κ. Κούγια, ΓΡΑΠΤΩΣ οτιδήποτε σχετικό με αυτό το θέμα.

Η ιδιοκτησία και η διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τον κ. Τσιώλη και να δημιουργήσουμε όλες τις προϋποθέσεις για τη μακροχρόνια παραμονή του ως προπονητής στην ΑΕΛ.

Μαζί ιδιοκτησία, διοίκηση, προπονητής και οπαδοί θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει στο μέλλον.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, το γραφείο Τύπου παρακολουθούμε όλους αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν ήταν στο στενότατο περιβάλλον ιδιοκτητών και διοικούντων που οδήγησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ στην απόλυτη καταστροφή και οι οποίοι με διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις προσπαθούν να έρθουν στην επιφάνεια και στη δημοσιότητα με αρνητικό τρόπο γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι τόσο οι κακές τους προβλέψεις για πρόσωπα και αποτελέσματα διαψεύσθηκαν αλλά και το ότι η άνοδος της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Super League γιορτάστηκε από 15.000 οπαδούς μ' αυτήν τη φανταστική γιορτή που έκανε το γύρω του κόσμου και τους συστήνει αυτοσυγκράτηση, αυτοκριτική για το παρελθόν τους και ποιους στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις εισπράττοντας πολλές φορές και παχυλούς μισθούς και να τους θυμίσουμε «ότι στο τέλος οι καλοί πάντα νικάνε».

ΥΠΟΠΤΟ ΑΠΟ…ΠΕΡΥΣΙ

Ύποπτα χειραγώγησης έκρινε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δύο αναμετρήσεις της Β’ Εθνικής, όπως ανακοινώθηκε τη χθεσινή μέρα. Πρόκειται για τους αγώνες ΑΕΛ-Παναχαϊκή(περσινός αγώνας) και Κισσαμικός-Εργοτέλης (η ΕΕΑ αποφάσισε την αφαίρεση των τεσσάρων ομάδων από τα κουπόνια του ΟΠΑΠ και όλων των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νομίμως στην Ελλάδα).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόφαση της ΕΕΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε στην ΠΑΕ ΑΕΛ ότι το περσινό παιχνίδι των PLAY OFF μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ κρίθηκε ύποπτο απόπειρας χειραγώγησης και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της εξόδου στην ΠΑΕ ΑΕΛ από το παιχνίδι του στοιχήματος το οποίο διοργανώνει ο ΟΠΑΠ.

Παρά το ότι το παιχνίδι αυτό αφορά αγώνα περσινού πρωταθλήματος στο οποίο η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ήταν η εταιρία LA FARM του κυρίου Πλεξίδα και παρά το ότι η ποινή αυτή είναι ευπρόσδεκτη από τη σημερινή ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ και για λόγους εντυπώσεων και για λόγους ουσίας αφού η μεγάλη πληγή για τις μεγάλες ΠΑΕ με ηθική υποδομή είναι το στοίχημα, η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την έκπληξή της γιατί ο παράνομος στοιχηματισμός  ήταν στο ότι θα επιτευχθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι τουλάχιστον δύο γκολ και τελικώς το συγκεκριμένο παιχνίδι έληξε μόνο με 1-0 και ήρωα του αγώνα όπως θα θυμούνται οι θεατές εκείνου του παιχνιδιού ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής  Κλεάνθης Παπαδόπουλος και αρνητικοί πρωταγωνιστές οι επιθετικοί της ΠΑΕ ΑΕΛ οι οποίοι έχαναν τα άχαστα».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2016. Ο ρέφερι, Βασίλειος Παναγιωτόπουλος, από τον Σύνδεσμο Αιτωλοκαρνανίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Βοηθοί του ο Αθανάσιος Κολοσιώνης επίσης από την Αιτωλοακαρνανία και ο Σπήλιος Οικονόμου από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωσήφ Σφακιανάκης από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 34ης αγωνιστικής

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

17:45 Λαμία - Πανελευσινιακός OTE Sport 2 HD: Καραλιόλιος (Γρεβενών),  Σπανός (Αχαΐας), Σιδερής (Αχαΐας), 4ος: Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.: Σπύρου(Καστοριάς)

17:45 Καλλιθέα - Παναχαϊκή: Φωτιάς (Πέλλας), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Αθνασίου(Θεσπρωτίας)

17:45 Αχαρναϊκός – ΑΕΛ OTE Sport 5 HD: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας), Οικονόμου (Αχαΐας), 4ος: Σφακιανάκης (Αθηνών) , παρ.: Τικόζογλου(Μακεδονίας)

17:45 Αγροτικός Αστέρας - Κέρκυρα OTE Sport 3 HD: Κοτσάνης (Δράμας), Χατζηνάκος (Δράμας), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), 4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας), παρ.: Κωτούλας(Κιλκίς)

17:45 Χανιά – Παναιγιάλειος: Ευαγγέλου (Αθηνών), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), παρ.: Παπαδάκης(Λασιθίου)

17:45 Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Λιαμπότης (Αθηνών), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ.: Βουλγαρης(Πειραιά)

17:45 Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης: Γκράνας (Θράκης), Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), 4ος: Σημαιάκης (Χαλκιδικής), παρ.: Ευθυμιάδης(Δράμας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass