ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μεθυσμένη» πολιτεία η Φιλιππούπολη

*Η μεγάλη επιστροφή μετά από 11 χρόνια! *Μιχ. Ζιώγας: «Ήμασταν οικογένεια και τα παιδιά έκαναν πολλές θυσίες»

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2016 7:49

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την ΑΕΛ που ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα, ο Απόλλων Λάρισας πανηγύρισε και αυτός με τη σειρά του την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία, κερδίζοντας προχθές στο Προάστιο τον Α.Ο.Σελλάνων, με 2-0.

Η συνοικία της Φιλιππούπολης ντύθηκε στα γιορτινά, καθώς το καμάρι της ο ιστορικός Απόλλωνας, επιστρέφει ουσιαστικά μετά από 11 χρόνια σε μια γνώριμη κατηγορία γι΄αυτόν, ενώ από τη Δ΄Εθνική είχε υποβιβασθεί πριν από 6 χρόνια και αγωνιζόταν, στο τοπικό πρωτάθλημα.

Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία και σε δηλώσεις του ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, τόνισε τα εξής: «Είμασταν οικογένεια και τα παιδιά έκαναν πολλές θυσίες, όλη τη χρονιά. Δεν είναι εύκολο τίποτα και με τα λόγια δεν κερδίζονται ούτε αγώνες, ούτε κατηγορίες. Οι παίκτες είναι άξιοι συγχαρητηρίων, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και όλοι εμείς οι υπόλοιποι προσπαθήσαμε για να οδηγήσουμε την ομάδα στον σωστό δρόμο. Ο πρόεδρος κ.Μαντζανάς και όλοι που ήταν δίπλα του, βοήθησαν πάρα πολύ, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.

Όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι σήμερα να είσαι παράγοντας, γιατί λίγοι μείνανε στον χώρο του ποδοσφαίρου μετά την οικονομική κρίση και πρέπει να σεβόμαστε με το παραπάνω, αυτούς τους ανθρώπους.

Είναι πολύ σημαντικό για το λαρισινό ποδόσφαιρο και για την ΑΕΛ, που θα έχει μια ομάδα στη Γ΄Εθνική όπως είναι ο Απόλλωνας, που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, έχει τις ακαδημίες και αναδεικνύει ταλέντα.

Συγχαρητήρια σε όλους, θα γιορτάσουμε αυτές τις ημέρες την άνοδο και σιγά-σιγά θα οργανωθεί ο σύλλογος καλύτερα, για την καινούργια σεζόν.

ΑΕΛ, Απόλλωνας και όλα τα σωματεία του νομού πρέπει να συνεργαστούν, διότι το λαρισινό ποδόσφαιρο χρειάζεται να κάνει βήματα προόδου, ώστε τα επόμενα χρόνια να παίζουν παίκτες από τον κάμπο στην αγαπημένη μας ΑΕΛ και εκτός του Απόλλωνα και άλλες ομάδες να αγωνίζονται όχι μόνο στη Γ΄, αλλά και στη Β΄Εθνική κατηγορία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του συνεργάτη του Μιχάλη Μπίζιου, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και δείξαμε ότι η εξαιρετική πορεία που είχαμε στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, κάθε άλλο παρά τυχαία ήτανε. Ο Απόλλωνας οργανώθηκε πάνω σε σωστές βάσεις και ο κ. Μαντζανάς με τους συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία η ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπου και εκεί είναι υποχρεωμένη λόγω της ιστορίας της, να πρωταγωνιστήσει.

Όπως είπε και ο Μιχάλης(Ζιώγας), με τα λόγια δεν σημειώνονται επιτυχίες, ενώ χρειάζεται και διαρκής προσπάθεια από όλους.

Υπάρχουν τα εχέγγυα μετά την αρίστη συνεργασία με την ΑΕΛ και με όλα γενικά τα σωματεία, για να έρθουν καλύτερες ακόμη ημέρες στο λαρισινό ποδόσφαιρο, καθώς όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και να δούμε παιδιά από την περιοχή όπως παλιά, να έχουν την εξέλιξη που όλοι μας θέλουμε».

ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Το στάδιο Αλκαζάρ χρησιμοποιούσε μέχρι τώρα ως έδρα ο Απόλλων Λάρισας, λόγω εργασιών ανακαίνισης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Φιλιππούπολης.

Οι εργασίες αυτές ολοκληρώθηκαν και η λαρισινή ομάδα τόσο τον αγώνα με τον Ηρακλή Βόλου την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαΐου(17:00) όσο και με τον Διαγόρα Σεβαστής την Τετάρτη 1 Ιουνίου, θα δώσει στη φυσική της έδρα.

Μάλιστα στην αναμέτρηση με τη βολιώτικη ομάδα, προγραμματίζεται να γίνει και φιέστα ανόδου.

Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Κουρδής, Κολιός και ο τραυματίας Λιλολάρι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass