ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΕΔΩΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Έτοιμη για την Α2 Εθνική η ΑΕΛ

*Δ. Μίχος: «Είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα για το λαρισινό μπάσκετ που απουσιάζει εδώ και καιρό από μεγαλύτερες κατηγορίες» *Α. Παπαδόπουλος: «Παιχνίδι σταθμός και ορόσημο για την ομάδα μας γιατί αυτομάτως με νίκη αλλάζει επίπεδο» *Δ. Κονδυλόπουλος: «Όπως η ΑΕΛ στο ποδόσφαιρο έτσι κι εμείς στο μπάσκετ να καταφέρουμε την άνοδο» *Κ. Σαριμπαλίδης: «Ελπίζω όταν θα επιστρέφουμε από την Αταλάντη, να είμαστε όλοι χαρούμενοι»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2016 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύο 24ωρα απομένουν από το κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον Αμύντα, που θα κρίνει την ομάδα που θα κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στην Α2 Εθνική και σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια της ΑΕΛ δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση, με στόχο τη νίκη που θα ανεβάσει τους «βυσσινί» ένα επίπεδο πιο ψηλά και παράλληλα θα επαναφέρει το λαρισινό μπάσκετ στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες από τις οποίες απουσίαζε εδώ και αρκετό καιρό.

Ενόψει λοιπόν της πολύ σημαντικής αναμέτρησης της Κυριακής (κλ. Αταλάντης, 17.00), η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ έδωσε χθες συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μίχος, ο προπονητής Αβραάμ Παπαδόπουλος και εκ μέρους των παικτών οι Δημήτρης Κονδυλόπουλος και Κώστας Σαριμπαλίδης.

«Ξεκινήσαμε τη φετινή χρονιά με σκοπό να έχουμε μία καλή παρουσία, ωστόσο η ομάδα κατάφερε να καταλάβει τη 2η θέση που είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία» τόνισε στην τοποθέτησή του ο κ. Μίχος και πρόσθεσε:

«Την Κυριακή έχουμε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 Εθνική. Είναι πολύ σημαντικό και για την ΑΕΛ αλλά και γενικότερα για το λαρισινό μπάσκετ που απουσιάζει εδώ και καιρό από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Ως διοίκηση θεωρούμε τη χρονιά απόλυτα επιτυχημένη. Εδώ που έχουμε φτάσει, παρ’ όλου που δεν είχαμε στόχο κατ’ ανάγκη την άνοδο, είναι πολύ σημαντικό να πετύχουμε κι αυτόν τον στόχο της ανόδου. Οι πρωταγωνιστές είναι οι προπονητές και οι παίκτες, αυτό το έχουμε σαν αρχή και γι' αυτό είναι προτιμότερο να μιλήσουν αυτοί που πρωταγωνιστούν στα γήπεδα και όχι εμείς» κατέληξε ο γενικός αρχηγός των «βυσσινί» και έδωσε τον λόγο στον προπονητή Αβραάμ Παπαδόπουλο ο οποίος χαρακτήρισε ορόσημο για την ΑΕΛ το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αμύντα.

«Θέλω να αναφερθώ λίγο στη φετινή χρονιά. Μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη αλλά στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε στο απόλυτο τους αγωνιστικούς στόχους που θέσαμε από την αρχή. Φτάσαμε στον αγώνα μπαράζ που για μένα και για τους παίκτες μου είναι πολύ μεγάλη πρόκληση. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Μέσα στο μυαλό μας υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι και τίποτα άλλο. Θεωρώ πως είναι ένα παιχνίδι σταθμός και ορόσημο για την ομάδα μας γιατί αυτομάτως με νίκη αλλάζει επίπεδο. Η ομάδα θεωρώ είναι έτοιμη γι αυτό το παιχνίδι. Είναι έτοιμη να αλλάξει επίπεδο».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κονδυλόπουλος επισήμανε:

«Πριν ξεκινήσω θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ελπίζω κι εμείς να καταφέρουμε το ίδιο την Κυριακή να ανεβούμε στην Α2 Εθνική. Εκ μέρους των συμπαικτών μου θέλω να πω ότι η χρονιά έφτασε στο τέλος με τα θετικά και τα αρνητικά της με όσες χαρές και λύπες είχαμε, αλλά έμεινε μία εβδομάδα, ένα τελευταίο ματς, να παίξουμε, να το χαρούμε και το πιο σημαντικό είναι να το κερδίσουμε. Η ομάδα προετοιμάζεται πολύ καλά και στόχος μας είναι η νίκη».

Τέλος ο Κώστας Σαριμπαλίδης με τη σειρά του υπογράμμισε τα εξής:

«Ελπίζουμε την Κυριακή στο τελευταίο ματς της χρονιάς να κάνουμε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς μας και δεν εννοώ μόνο των παικτών αλλά και των προπονητών, της διοίκησης και των ανθρώπων που ήταν κοντά μας όλη τη χρονιά, χαρούμενους. Γιατί όπως ελέχθη η νίκη αυτή θα μας φέρει στο επόμενο επίπεδο, στο οποίο η Λάρισα έχει καιρό να εμφανιστεί, με την ελπίδα ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στον χώρο. Βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα κι ελπίζω την Κυριακή, όταν θα επιστρέφουμε από την Αταλάντη, να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ

Απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου σχετικά με τον προσεχή αντίπαλο της ΑΕΛ, ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος είπε τα εξής:

«Σε ό,τι αφορά στον Αμύντα είναι μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Βασίζεται πολύ στο ομαδικό παιχνίδι, είναι σκληρή ομάδα, η οποία καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παίζει στον ίδιο ρυθμό και δεν χαλαρώνει σε καμία στιγμή. Γι αυτό από την πλευρά μας, για να αντεπεξέλθουμε σ’ αυτές τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, δηλαδή επί 40 λεπτά να είναι το μυαλό μας στο γήπεδο. Έχουμε κάνει το ανάλογο σκάουτινγκ του αντιπάλου μας, ξέρουμε ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατά του σημεία, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα πάνω σ’ αυτό και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι σε απόλυτο βαθμό να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass