ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Φιέστα, χαμόγελα και ενθουσιασμός

* Κοσμοσυρροή αναμένεται την Κυριακή με τα Χανιά στο AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2016 10:31

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ημέρα μετά τη γιορτή του πολιούχου της πόλης, του Αγίου Αχιλλίου, η ΑΕΛ πήρε παλικαρίσιο διπλό στη Ζάκυνθο με 1-0 και επέστρεψε πανηγυρικά στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Από την περασμένη Δευτέρα λοιπόν η Λάρισα γιορτάζει και θα γιορτάζει από δω και στο εξής συνεχώς, καθώς η αγαπημένη ομάδα των χιλιάδων φίλων της θα αγωνίζεται εκεί όπου της αξίζει να παίζει, στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Σάκης Τσιώλης με τους παίκτες του έδωσαν το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς και η πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, ξαναζεί ανάλογες στιγμές του παρελθόντος.

Τα χαμόγελα διάπλατα σε όλους, ο ενθουσιασμός στα ύψη και όλοι περιμένουν τη φιέστα, που ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά, στο AEL FC ARENA.

Γήπεδο που αναμένεται ότι θα είναι γεμάτο, καθώς όλοι οι δρόμοι την Κυριακή οδηγούν στο παλατάκι και οι στιγμές θα είναι μοναδικές, αξέχαστες.

«Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις, σε έχω δει στη Γ' Εθνική, για μια ζωή ΑΕΛ θα με τρελαίνεις, για πάντα θα 'μαστε μαζί…», θα είναι ένα από τα αγαπημένα συνθήματα των φίλων της «Βασίλισσας».

Από αγωνιστικής πλευράς οι παίκτες προετοιμάζονται χωρίς άγχος πλέον για την κυριακάτικη αναμέτρηση και θα χαρούν και εκείνοι ένα παιχνίδι γιορτή για την άνοδο της ΑΕΛ.

Κατά τα άλλα, έγιναν γνωστά τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι, Δημήτρης Κομεσίδης, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Άγγελος Βέρτζος και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς. Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Δημήτρης Κομεσίδης, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο ήταν η τέταρτη, έτσι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης, μαζί με το τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί» αποφάσισαν να απουσιάσει από τον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός της ΑΕΛ, δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τα Χανιά και τους τραυματίες Πολ Ουρτάδο, Μίλαν Μπόγιοβιτς. Να θυμίσουμε ότι ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του, στον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά για την 33η αγωνιστική, ενώ ο Μίλαν Μπόγιοβιτς και ο Άγγελος Βέρτζος θα χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας 34ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό.

ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΑΕΛ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Football League δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο Κέρκυρα και ΑΕΛ έχουν κατακτήσει μαθηματικά τις δύο πρώτες θέσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε όπως απονείμει στις δύο ομάδες κούπες για την άνοδό τους στα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος. Την Κυριακή η ΑΕΛ υποδέχεται τα Χανιά και η Κέρκυρα τον Κισσαμικό στα τελευταία εντός έδρας ματς της σεζόν και η απονομή πιθανότατα να γίνει στο περιθώριο των δύο αναμετρήσεων.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΣΛ

Για την επιστροφή της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα συγχαρητήριες επιστολές απέστειλαν ο Ηρακλής Λάρισας, ο Απόλλωνας και η ΕΠΣΛ, η οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη των Επιτροπών της, οι εκπρόσωποι των Σωματείων, οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι διαιτητές και οι χιλιάδες φίλαθλοι του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, έχουμε την πεποίθηση ότι μαζί με ολόκληρη τη λαρισινή κοινωνία, δικαιούνται και πρέπει να χαίρονται, να πανηγυρίζουν, να νιώθουν ακραία υπερήφανοι, για την πανηγυρική επάνοδο της αγαπημένης μας ΑΕΛ στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η απόφαση για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Πανελευσινιακός, σε βάρος του Απόλλωνα, ωστόσο η ομάδα της Ελευσίνας χθες προχώρησε στην κατάθεση μιας ακόμα αυτή τη φορά κατά του κύρους του αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό. Ο Πανελευσινιακός έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον Αχαρναϊκό, αλλά η ομάδα της Ελευσίνας κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό λόγω αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή Χριστοφιλέα. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν τιμωρημένος και είχε δηλωθεί από τον Αχαρναϊκό να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τα Χανιά. Αυτό, ωστόσο, διεκόπη έπειτα από μπουκάλι που δέχθηκε ο βοηθός διαιτητή και δεν ολοκληρώθηκε. Ο Πανελευσινιακός πατάει πάνω στον ΚΑΠ και θεωρεί πως από τη στιγμή που το παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τα Χανιά διεκόπη, ο Χριστοφιλέας δεν εξέτισε την ποινή του και κακώς αγωνίστηκε κόντρα στην Ελευσίνα. Σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 9 του ΚΑΠ σε περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής παίκτη, η υπαίτια ομάδα χάνει το παιχνίδι (στα χαρτιά) με 3-0, της επιβάλλεται χρηματική ποινή από 8.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ και της αφαιρούνται και -3 βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass