Όλα έτοιμα για τον αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2016 12:59 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Μαϊ 2016 23:56

Συνέντευξη Τύπου για τον φετινό λαϊκό αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Πηνειό» που διοργανώνει η Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων δόθηκε σήμερα στο «Χατζηγιάννειο», παρουσία του δημοτικού συμβούλου εντεταλμένου σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλου, της διευθύντριας και του προϊσταμένου της Δ/νσης Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μπαξεβάνου και κ. Τσιρκα αντίστοιχα και εκπροσώπων φορέων και εθελοντικών οργανώσεων που συνεργάζονται για την διεξαγωγή του αγώνα.

Από την πλευρά του ο κ. Κωσταρόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης, τονίζοντας τις προσπάθειες αναβάθμισης του αγώνα που γίνονται από τη δημοτική αρχή και επισήμανε ότι η συμμετοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για τις αξίες του αθλητισμού και τη σημασία του στη σωματική και πνευματική υγεία του ανθρώπου αναφέρθηκαν με τη σειρά τους η κ. Μπαξεβάνου και ο κ. Τσίρκας.

Ο φετινός αγώνας «Τρέχουμε στον Πηνειό» θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 22 Μαΐου στις 10 το πρωί και θα περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Η πρώτη είναι 4 χλμ. (κυρίως για παιδιά) και η δεύτερη 8 χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν κάτω από τη γέφυρα του Αλκαζάρ, στο ύψος του Κηποθέατρου.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται καθημερινά έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου από 08.00 14.00, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη απόγευμα από 05.00 ως 08.00 και Σάββατο από 10.00 έως 13.00 στα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος Ρούσβελτ 59 1ος όροφος (Χατζηγιάννειο) καθώς και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass