Η Λαϊκή Ενότητα συγχαίρει την ΑΕΛ για την άνοδο

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2016 20:17

Η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας εκφράζει με ανακοίνωσή της, «τα ολόθερμα συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, στους προπονητές και στους πιστούς οπαδούς της ΑΕΛ για την άνοδό της στην Ανώτερη Εθνική Κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα της ΑΕΛ, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, παίρνει, πιστεύουμε, τη θέση που της αξίζει. Μια θέση για την οποία όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν.
Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου με την ένδοξη ιστορία και με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον, είμαστε σίγουροι πως θα γράψει πάλι ιστορία και θα μας κάνει υπερήφανους με τις διακρίσεις και το παράδειγμά της.

Ευχόμαστε να συνεχίσει να δείχνει την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά, το ίδιο ήθος και να συμβάλλει στην εξάλειψη των χρόνιων παθογενειών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με την ευκαιρία αυτή επίσης ζητάμε από την Δημοτική Αρχή της Λάρισας, να πάρει όλα τα μέτρα και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να γίνει το FC ΑRΕΝΑ, επιτέλους, το πραγματικό σπίτι της ομάδας, όπως είναι η επιθυμία όλων μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass