ΘΕΛΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Νίκη και στον Βόλο

* Σε ένα γήπεδο όπου έχει καλή παράδοση

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2016 7:29

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την δύσκολη νίκη επί του Α.Ο. Σελλάνων με 2-1, ο Απόλλων Λάρισας θέλει αύριο να προσθέσει μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του, στη 2η αγωνιστική των μπαράζ, για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης με πολύ καλή ψυχολογία θα πάει για νίκη στον Βόλο, κόντρα στον Ηρακλή και σε ένα γήπεδο, στο «Παντελής Μαγουλάς», όπου έχει καλή παράδοση τόσο η ομάδα, όσο και ο τεχνικός της.

Απλά ο Μιχάλης Ζιώγας επέστησε την προσοχή στους παίκτες του, τονίζοντας ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ακόμη πιο δύσκολο, από αυτό με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για τη λαρισινή ομάδα, που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της και θέλει να έχει μια ανάλογη συνέχεια.

*Ορίστηκαν εν τω μεταξύ χθες από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι τριάδες για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 17:00. Στον 6ο όμιλο όπου αγωνίζεται ο Απόλλων Λάρισας, τα παιχνίδια θα διευθύνουν οι παρακάτω ρέφερι:

-Α.Ο. Σελλάνων – Διαγόρας Σεβαστής (γήπεδο Προαστίου): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Μανασής (Τρικάλων) Αντωνίου (Ηπείρου), παρ. Σπυρίδων Πουγκακιώτης(Φθιώτιδας)

-Ηρακλής Βόλου – Απόλλων Λάρισας («γήπεδο Παντελής Μαγουλάς»): Μαρόπουλος (Ημαθίας)

Τσιαμπάσης (Κοζάνης), Παπαδάκης (Ημαθίας), παρ.Μάνθος Κοφίτσας(Τρικάλων)

* Εξάλλου στον αγώνα Ένωση Απολλώνιου Ιστιαίας –Ολυμπιακού Λαμίας στον 7ο όμιλο, διαιτητής θα είναι ο κ. Ζαραβινός(Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Αστέριος Νίτσας(Λάρισας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass