Αλέξης Κούγιας: Στα παιδιά μου και σε μια γυναίκα...

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2016 10:27

 

Τρισευτυχισμένος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για την άνοδο της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα, κάτι που δεν πέτυχε στο παρελθόν με καμία ομάδα από αυτές που ασχολήθηκε. Μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην «Ελευθερία» έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένειά μας, την τεράστια οικογένεια της ΑΕΛ. Είναι μια ημέρα δικαίωσης για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τους οπαδούς μας.

Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα όλοι μας γιατί αυτό επιβάλλει η μεγάλη ιστορία της ομάδας μας.

Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την άνοδο την Κυριακή μετά από έναν ακόμη τελικό με την ΠΑΕ Χανιά. Θα είναι μια γιορτή σεμνή, καλαίσθητη και γεμάτη συναίσθημα όπως αρμόζει στα 52 χρόνια της ιστορίας μας. Θα τη διοργανώσουμε μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων, την εφημερίδα "Ελευθερία" και την Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Ήδη εργάζονται γι' αυτή τη γιορτή οι παρουσιαστές κ. Έλενα Οικονόμου και κ. Σωτήρης Κέλλας.

Αυτή την άνοδο την αφιερώνω στα δύο αγγελούδια μου, τον Χρήστο και τη Μάιρα και σε μια γυναίκα που με την αγάπη της μου συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες στη φιέστα εκτός του νυν τεχνικού Σάκη Τσιώλη θα είναι και ο Σέρβος προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς με τον οποίο ξεκίνησε η ΑΕΛ τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μια κίνηση του κ.Κούγια που δείχνει ότι δεν ξεχνάει όσους πρόσφεραν στην ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass