Σαββατοκύριακο τελικών για το 2ο Τουρνουά Τένις Ανδρών-Γυναικών Κεντρικής Ελλάδος 2016

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 16:28

 

Ύστερα από έξι εβδομάδες συνεχόμενης αγωνιστικής δραστηριότητας και με την ολοκλήρωση πάνω από 280 αναμετρήσεων, το 2ο Τουρνουά Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος “Play on Clay” φτάνει προς την ολοκλήρωσή του. Το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου 2016, στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club θα διεξαχθούν οι τελικοί του τουρνουά όπου οι καλύτεροι των 200 περίπου συμμετεχόντων του τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την καλύτερη θέση στην κατηγορία που συμμετέχουν.

Η πορεία του τουρνουά ήταν εξαιρετική και διεξήχθει χωρίς κανένα πρόβλημα και όλες οι κατηγορίες έφτασαν ομαλά στη φάση των τελικών στις προγραμματισμένες ημερομηνίες. Οι τελευταίοι ημιτελικοί αγώνες που θα διεξαχθούν τις επόμενες 2 μέρες θα καθορίσουν και τα ζευγάρια των τελικών αγώνων.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις για το Σαββατοκύριακο θα έχουν ώς εξής:

Παρασκευή 13 Μαΐου:

Τελικός για την κατηγορία “Ανω των 45” Κουτσικόπουλος Κώστας – Ράπτης Γιώργος (18:00)

Σάββατο 14 Μαΐου:

Ημιτελικός κατηγορίας Open
Τελικός κατηγορίας γυναικών: Γιαννούκα Βάσω VS Ζαγάρα Εύα (19:00)

Κυριακή 15 Μαΐου:

Τελικός κατηγορίας 25-45 ανάμεσα στους νικητές των αναμετρήσεων Σιόρμπας VS Κουτσικόπουλος και Στιβαχτής VS Λυμπερόπουλος (17:00)
Τελικός κατηγορίας Μικτών ανάμεσα στα ζευγαρια Ζαγάρα – Παζάρας VS Μαλλάκη – Νάστα και Μπέλτσιος – Γιαννούκα VS Αναστασίου – Κουκουλιαύκα (16:00)
Τελικός κατηγορίας Διπλά Γυναικών: Νάστα – Σαΐτη VS Ζαγάρα – Παπαδοπούλου (19:00)
Τελικός κατηγορίας Open (19:00) (τα ονόματα αναμένονται)

Οι ώρες των τελικών θα οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθούν επίσημα στο πρόγραμμα αγώνων στην ιστοσελίδα του Tennislife Club. Την Κυριακή το απόγευμα, μετά την λήξη των τελευταίων τελικών θα ακολούθησει δεξίωση με catering και θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές και φιναλίστ.

Ο τελικος της κατηγορίας Διπλά Ανδρών θα προκύψει ανάμεσα από τα ζευγάρια Κουραμάς – Σιορμπας VS Τσιτούμης – Ψαρόμπας και Λάμπρου – Σωτήρης VS Κουτσικόπουλος – Μεσσής και θα διεξαχθεί την Κυριακή ή κατ’ εξαίρεση την Τρίτη με πιο πιθανή ημερομηνία αυτή της Τρίτη 17 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass