ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μονόδρομος η νίκη για τον Οικονόμο

* Μόνο με τρίποντο παραμένει στην Γ΄ Εθνική

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 8:11

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας την ερχόμενη Κυριακή στον 2ο όμιλο και από τις τρεις λαρισινές ομάδες, μόνο ο Οικονόμος ελπίζει στην παραμονή.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης αγωνίζεται στο «Παντελής Μαγουλάς» με τη Νίκη Βόλου και θέλει πάση θυσία νικηφόρο αποτέλεσμα, για να είναι και του χρόνου στην κατηγορία.

Ακόμη και η ισοπαλία δεν ευνοεί τους «Πράσινους», καθώς θα ισοβαθμήσουν σε αυτή την περίπτωση στους 39 βαθμούς με τον Πύρασο και η ομάδα της Νέας Αγχιάλου υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια(2-0 κέρδισε εντός έδρας, ενώ ο Οικονόμος νίκησε 1-0 στην Τσαριτσάνη).

Το τεχνικό τιμ των Γιώργου Καλτέκη-Νίκου Φώλλα προετοιμάζει τους παίκτες για το ματς της χρονιάς και εκείνοι είναι πανέτοιμοι για να πάρουν το πολυπόθητο διπλό στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Ασφαλώς και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως το κίνητρο έχει η ομάδα της Τσαριτσάνης και θα παίξει για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, καθώς όπως προαναφέραμε ο ένας βαθμός δεν είναι αρκετός για τη σωτηρία.

Όσον αφορά στις άλλες δύο λαρισινές ομάδες, τον Δωτιέα Αγιάς και τον Τύρναβο, παίζουν με τον Εθνικό Φιλιππιάδας(εντός έδρας) και τον Αιγινιακό(εκτός έδρας), σε ματς που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να επιστρέφει στις επιλογές του Στέφανου Ξηροφώτου, έχοντας εκτίσει μία αγωνιστική τιμωρίας, προετοιμάζεται η Νίκη Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που ρίχνει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κώστας Κιπτίου, που δεν αγωνίστηκε στο Κίτρος καθώς είχε πρόβλημα μικροτραυματισμού αλλά και έλειπε για οικογενειακούς λόγους, θα βρίσκεται στην αποστολή. Άλλωστε όλοι-όλοι οι παίκτες που απέμειναν είναι δεκαπέντε.

Οι «κυανόλευκοι» εντός έδρας είναι αήττητοι καθώς μετρούν εννιά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (το Νίκη-Φαρκαδόνα υπολογίζεται στις νίκες), ενώ εάν προσθέσουμε τα δύο νικηφόρα ματς στο ξεκίνημα στη Χάλκη, τότε η Νίκη έχει ως γηπεδούχος έντεκα τρίποντα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass