ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Πρόταση σε Μπανούση και Κομεσίδη

* Μετά τον Αναστασόπουλο ακολουθούν και άλλες επεκτάσεις συμβολαίων

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα(χρειάζεται έναν βαθμό σε τρεις αγώνες) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προετοιμάζεται για τη μεγάλη κατηγορία.

Και η προετοιμασία άρχισε πολύ νωρίς με δεδομένη την άψογη συνεργασία που έχουν ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας και ο προπονητής Σάκης Τσιώλης(χθες ήταν μαζί) και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να προτείνουν την ανανέωση της συνεργασίας στον Κώστα Μπανούση και τον Δημήτρη Κομεσίδη τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος της χρονιάς. Την πρόταση στους δυο παίκτες έκανε ο τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης και αναμένεται η απάντησή τους.

Επίσης χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστασόπουλο για δυο ακόμα χρόνια ενώ ακολουθούν και άλλες επεκτάσεις των εξής ποδοσφαιριστών: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκη, Ρέντζα, Ζέρη, Μασούρα, Σουλιώτη, Δαμιανάκη, Χοτζάλι, Ροβίθη, Πάτο και Καπό.

Ο Νίκος Αναστασόπουλος μετά την επέκταση του συμβολαίου του έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Για μένα ήταν αυτονόητο να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με αυτή τη μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ του Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων. Το όνειρό μου είναι να γίνω κι εγώ ένας από τους παίκτες της ΑΕΛ που έχουν πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Είμαι βέβαιος ότι θα το πραγματοποιήσω. Χαίρομαι που στην ΑΕΛ ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους για πολλά χρόνια όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές γιατί είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Κούγια γιατί με έχει πιστέψει εδώ και πολλά χρόνια, όταν κάποιοι άλλοι δεν πίστευαν στην αξία μου, αλλά και τους κ.κ. Τσιώλη και Ντόστανιτς γιατί πίστεψαν σε μένα όπως και τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που με έχει αγκαλιάσει σαν παιδί του."

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Το εχθρικό κλίμα που υπάρχει στη Ζάκυνθο ενόψει του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ την ερχόμενη Δευτέρα μια και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς δεν άφησε τους ανθρώπους της λαρισινής ομάδας απαθείς. Μάλιστα χθες ο διευθύνων σύμβουλος Σωτήρης Μάρκου έστειλε επιστολή στους εξής αποδέκτες: ΕΠΟ, Ένωση Β' Εθνικής, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ΓΓΑ, Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας και Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων.

Η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Η ΠΑΕ ΑΕΛ της οποίας είμαι Διευθύνων Σύμβουλος τη Δευτέρα 16/5/2016 αγωνίζεται με την ΠΑΕ Ζάκυνθος στο Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου με ώρα έναρξης τις 16:00.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο τόσο για την ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία χρειάζεται τη νίκη για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Football league ή τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την άνοδο, αλλά και για την ΠΑΕ Ζάκυνθος, η οποία χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ήδη ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Αρχηγός της Ζακύνθου Κοντονής με δημόσιες δηλώσεις του καθημερινώς πυροδοτεί πράξεις βίας εις βάρος των παικτών, των προπονητών και των συνοδών της ομάδας μας, γεγονός το οποίο όμως συνήθως συμβαίνει στη Ζάκυνθο, όπως προκύπτει από τις συνεχείς διαμαρτυρίες και ανακοινώσεις των ομάδων που αγωνίστηκαν μέχρι τώρα στη Ζάκυνθο που δημοσιεύονται στον Τύπο.

Επειδή, το σχέδιο βίας το οποίο καταστρώνουν στη Ζάκυνθο ξεκινά από την ώρα που φτάνει το καράβι στην πόλη της Ζακύνθου με το λεωφορείο της ομάδας και φτάνει ως την ώρα που το λεωφορείο επιβιβάζεται στο καράβι για να επιστρέψει στην Πελοπόννησο.

Επειδή, η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει πληροφορηθεί ότι τη νύχτα μοτοσικλετιστές δεν αφήνουν τους ποδοσφαιριστές και τους συνοδούς να κοιμηθούν στο ξενοδοχείο.

Επειδή, μόλις η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας φτάνει στο γήπεδο επικίνδυνα πρόσωπα -μπράβοι επιτίθενται στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και τους συνοδούς των φιλοξενουμένων.

Επειδή, κατά τη διάρκεια του αγώνα πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων, δυστυχώς με την ανοχή της Αστυνομίας, συγκεντρώνονται τα ίδια επικίνδυνα πρόσωπα, τα οποία εκτοξεύουν αντικείμενα, εξυβρίζουν χυδαία και γενικώς δημιουργούν εφιαλτική ατμόσφαιρα.

Επειδή, μετά το τέλος του αγώνα, και ειδικά αν το αποτέλεσμα είναι ατυχές για την τοπική ομάδα, τα ίδια πρόσωπα τα οποία δεν υπερβαίνουν τα πενήντα (50) δημιουργούν προβλήματα και επιτίθενται στην αποστολή των φιλοξενουμένων.

Επειδή, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Δια ταύτα

Αιτούμαστε προς όλες τις αρχές στις οποίες απευθυνόμαστε ανωτέρω να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την εξασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας, αλλά και του φρονήματος των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των συνοδών μας και ειδικότερα:

1. Να υπάρχει όλο το βράδυ φρούρηση της αποστολής και του πούλμαν της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ξενοδοχείο,

2. Να υπάρχει ειδική διμοιρία της Αστυνομίας που θα προστατεύσει την αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά την άφιξη, παραμονή και αποχώρησή της από το Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου,

3. Να υπάρχει διμοιρία πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων που να αποτρέπει την οποιαδήποτε παράνομη πράξη (εξυβρίσεις, απειλές, εκτοξεύσεις αντικειμένων) εις βάρος των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των συνοδών μας,

4. Να συνοδεύσει την αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αποχώρηση από το γήπεδο έως και την επιβίβαση του λεωφορείου και της αποστολής στο καράβι της επιστροφής.

Ευχόμαστε τα ως άνω να ληφθούν σοβαρότατα υπόψη και να μην έρθουμε στη δύσκολη θέση να στραφούμε εναντίον ουδενός με αναφορές και μηνύσεις για την οιαδήποτε παράνομη πράξη θα διαπραχθεί εις βάρος μας, είτε από ανοχή είτε από παράλειψη».

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟ

Στο μεταξύ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας άρχισε συζητήσεις με εταιρίες ρουχισμού για να ντύσει την ΠΑΕ ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα αλλά και να υπάρχει υλικό για τις δύο μπουτίκ. Μάλιστα χθες έκανε την παρακάτω λακωνική δήλωση: «Ενώ δώσαμε 15.000 ευρώ για ρούχα μέχρι τώρα δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ από τα κέρδη της μπουτίκ από τις πωλήσεις σε φανέλες».

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Η Λαμία νίκησε 1-0 την Παναχαϊκή, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Β' Εθνικής κατηγορίας που διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Ναυπάκτου. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στους φιλοξενούμενους σημείωσε στο 80ό λεπτό ο Καραγιάννης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αχαιοί τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Παπανικολάου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', ενώ και η ομάδα από τη Φθιώτιδα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Νατσιόπουλου στις καθυστερήσεις (90+1').

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 31 αγώνες)

1. Κέρκυρα     69

2. ΑΕΛ            69

3. Απόλλων Σμύρνης           60

4. Τρίκαλα      60

5. Λαμία          54

6. Κισσαμικός            48

7. Καλλιθέα    46

8. Αχαρναϊκός            41 -30αγ.

9. Αναγέννηση Καρδίτσας    39

10. Παναιγιάλειος      38

11. Πανσερραϊκός     37

12. Χανιά        35 -30αγ.

13. Αγροτικός Αστέρας        34

14. Ζάκυνθος 31

15. Παναχαϊκή            28

16. Πανελευσινιακός 28

17. Ολυμπιακός Βόλου        10 -30αγ.

18. Εργοτέλης           7 -30αγ.

* Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση εννέα βαθμών και δώδεκα βαθμών, αντίστοιχα. Από τις Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή έχουν αφαιρεθεί από τρεις βαθμοί.

Η 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας. Το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 33ης αγωνιστικής. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις αγώνες της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τα Χανιά, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στις 17:00, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Αναλυτικά η 33η αγωνιστική

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

17:00 Πανελευσινιακός -Καλλιθέα OTE Sport 3 HD

17:00 Λαμία -Αχαρναϊκός

17:00 Παναχαϊκή- Αγροτικός Αστέρας OTE Sport 1 HD

17:00 ΑΕΛ-Χανιά

17:00 Κέρκυρα -Κισσαμικός

17:00 Παναιγιάλειος- Ζάκυνθος OTE Sport 2 HD

17:00 Απόλλων Σμύρνης-Τρίκαλα

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Εργοτέλης -Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass