Μαδρίτη: ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ευρώπης

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 11:48

Θα είναι και πάλι ένα ντέρμπι Μαδρίτης. Στις 28 Μαΐου στο San Siro, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στον τελικό του Champions League, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να αναζητά εκδίκηση για την ήττα το 2014. Η ομάδα του Ζιενντίν Ζιντάν, μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο Etihad, νίκησε χθες (1-0) την Μάντσεστερ Σίτι, όταν στο 20’ σε σουτ του Μπέιλ η μπάλα βρήκε τον Φερνάντο και κατέληξε στην εστία του Χαρτ. Δοκάρι στο 44’ με τον Φερναντίνιο η Σίτι, δοκάρι με τον Μπέιλ στο 67’ οι Μαδριλένοι, που είχαν ξανά στην σύνθεσή τους τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Καθοριστική για την Σίτι η αναγκαστική αντικατάσταση στο 10’ του Κομπανί (με τον Μαγκαλά).

Έτσι η Μαδρίτη θα ζήσει για πρώτη φορά ένα δεύτερο τελικό στην κορυφαία διοργάνωση, μετά το 2014 και την Λισαβόνα, όταν η Ρεάλ κέρδισε 4-1 στην παράταση, ισοφαρίζοντας στο 93’ το γκολ του Γκοντίν, με κεφαλιά του Ράμος. Μετά το 2000, οι Ισπανοί κέρδισαν 7 από τα 15 Κύπελλα Πρωταθλητριών. Με τον τελικό του San Siro, στις 28 Μαΐου, η Μαδρίτη γίνεται η πόλη με τους περισσότερους τελικούς στην διοργάνωση, 17 (14 για την Ρεάλ, 3 για την Ατλέτικο) κόντρα στους 16 του Μιλάνου (11 Μίλαν, 5 Ιντερ).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass