Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Μίλαν

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 11:44

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Μίλαν σε κινέζους επενδυτές. Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» και στο ρεπορτάζ της σημειώνει πως ο ιδιοκτήτης της διάσημης ομάδας του Μιλάνου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει στα χέρια την επίσημη πρόταση της ομάδας των επιχειρηματιών, που ανήκουν στον όμιλο-κολοσσό της «Wanda Group».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, κατατέθηκε πρόταση για την αγορά της θρυλικής ιταλικής ομάδας, ύψους 801 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους που έχει και που το 2015 έφτανε στα 188,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ως γνωστόν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ψάχνει για αγοραστή εδώ και μήνες και εξετάζει με προσοχή, όλες τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια του. «Η προσφορά ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Αυτοί που κάνουν την προσφορά θέλουν τώρα το 70% και το υπόλοιπο 30% σε ένα ή ενάμιση χρόνο», ανέφερε πηγή της ομάδας και πρόσθεσε πως οι συνομιλίες ξεκίνησαν, καθώς ο Μπερλουσκόνι άναψε το «πράσινο φως» για την πώληση των μετοχών του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass