ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ

«Θα δείτε τη δύναμη του κόσμου…»

* Άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα ρωτούσαν για τον Μανώλη Μονιάκη

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το ερχόμενο Σάββατο συνεχίζεται η προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα με αντίπαλο την ομάδα του Πανσερραϊκού στα πλαίσια της 31ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας (18.30).

Η λαρισινή ομάδα απέχει δύο νίκες από την άνοδο και για να το πετύχει έχει τέσσερα παιχνίδια και θεωρητικά τα πιο εύκολα είναι τα δύο εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό και τα Χανιά.

Και η ευκολία δεν είναι μόνο αγωνιστική αλλά το πιο σημαντικό είναι η παρουσία του κόσμου που θα δώσει «φτερά» στην ομάδα και ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του τεχνικού Σάκη Τσιώλη στη χθεσινή προπόνηση που είπε: «Ο κόσμος μπορεί να πικράθηκε στα Τρίκαλα αλλά το Σάββατο θα δώσει τη δύναμη που χρειάζεται στην ομάδα να φθάσει στη νίκη και πιο κοντά στην άνοδο. Θα μου το θυμηθείτε...».

Ο προπονητής που χθες έκανε προπόνηση στο Ael Fc Arena και το απόγευμα όσοι παίκτες ήθελαν είχαν χαλάρωμα σε πισίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του στους τραυματίες Ουρτάδο, Ναγιάρ(που δεν έχει επιστρέψει και από την άδεια του λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε) αλλά και τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο.

Επίσης πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Μπόγιοβιτς που σήμερα θα φανεί αν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή στον αγώνα του Σαββάτου.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΓΙΑ ΜΟΝΙΑΚΗ

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννενα ρωτούσαν στη Λάρισα για το αριστερό μπακ Μανώλη Μονιάκη. Ο 28χρονος παίκτης μέχρι τώρα έχει κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα και σίγουρα δικαίωσε τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια που τον έφερε στη Λάρισα. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο τριών ετών με την ΑΕΛ και αυτό κάνει δύσκολη κάθε μετακίνησή του.

Μάλιστα χθες ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι το σχέδιο για τη φετινή ομάδα δικαιώθηκε ενώ για τον Μονιάκη τόνισε ότι είναι κομμάτι της ομάδας και δεν πρόκειται να πουλήσει παίκτες.

ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Νίκος Αναστασόπουλος και ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, επέλεξε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης. Ο Νίκος Αναστασόπουλος, που έχει συμπληρώσει 13 κίτρινες κάρτες έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του στον εντός έδρας αγώνα των «βυσσινί» στο AEL FC ARENA, με τον Πανσερραϊκό για την 31η αγωνιστική. Ο Γιοβάνοβιτς θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του, στον εντός έδρας αγώνα με τα Χανιά για την 33η αγωνιστική. Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα χάσει το παιχνίδι της τελευταίας 34ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό. Τέλος ο αμυντικός της ΑΕΛ, Βασίλης Ρέντζας, που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στον αγώνα με τα Τρίκαλα θα απουσιάσει από την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ, με τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ

Νίκος Αναστασόπουλος 13 (θα εκτίσει με Πανσερραϊκό)

Κώστας Μπανούσης      8

Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο           7

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς 7 (θα εκτίσει με Χανιά)

Γιάννης Μασούρας         6

Ουσμάν Πάτο    5

Ματθαίος Μαρουκάκης   5

Βασίλης Κουτσιανικούλης           5

Μίλαν Μπόγιοβιτς          4 (θα εκτίσει με Αχαρναϊκό)

Άγγελος Βέρτζος           3

Δημήτρης Κομεσίδης      3

Σεμπαστιάν Ναγιάρ       2

Μανώλης Ροβίθης         2

Ανδρέας Λαμπρόπουλος           2

Χρήστος Κοντοχρήστος  2

Μανώλης Μονιάκης        2

Νίκο Βαρέλα     2

Βασίλης Ρέντζας           2 (θα εκτίσει με Πανσερραϊκό λόγω της κόκκινης κάρτας)

Ζαχαρίας Καβουσάκης  1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ     1

Αλέξανδρος Ζέρης         1

ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ

Σήμερα θα διεξαχθεί, στις 16:00, η εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League, ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και την Παναχαϊκή. Υπενθυμίζεται, ότι ο αγώνας δεν είχε ορισθεί, λόγω προβλημάτων που είχαν οι Πατρινοί με το πιστοποιητικό αδειοδότησης συμμετοχής στη διοργάνωση. Η εν λόγω αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Αχαρνών, είχε ορισθεί αρχικά για τις 20 Απριλίου, όμως μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναχαϊκή, μετατέθηκε για την 5η Μαΐου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ 42-14    66

2. Κέρκυρα      49-21    66

3. Απόλλων Σμύρνης    37-14    60

4. Τρίκαλα        47-22    59

5. Λαμία           34-21    48

6. Κισσαμικός   25-13    48

7. Καλλιθέα     36-24    43

8. Αχαρναϊκός  24-23   38

9. Παναιγιάλειος           28-34    37

10. Πανσερραϊκός         33-35    37

11. Αναγέννηση Καρδίτσας        23-29    36

12. Χανιά          27-29    35

13. Αγροτικός Αστέρας  21-21    34

14. Ζάκυνθος     28-28    31

15. Παναχαϊκή   20-35    25

16. Πανελευσινιακός      27-51    25

17. Ολυμπιακός Βόλου  16-57    10

18. Εργοτέλης   18-64    7

* Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση εννέα βαθμών και δώδεκα βαθμών, αντίστοιχα. Από τις Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή έχουν αφαιρεθεί από τρεις βαθμοί.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις αγώνες της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 31ης αγωνιστικής. Το τετραήμερο 6-9 Μαΐου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής κατηγορίας. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 18:30 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 8 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

18:00 Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας OTE Sport 3 HD

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Λαμία-Ζάκυνθος

18:30 ΑΕΛ-Πανσερραϊκός OTE Sport 8 HD

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Αχαρναϊκός-Χανιά

Καλλιθέα-Κισσαμικός

Παναιγιάλειος-Τρίκαλα

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

18:00 Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD

Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-3 α.α.

Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Στέφανος Μπαξεβάνης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Καλλιθέα με τους «βυσσινί» να κινδυνεύουν με πρόστιμο από 2.000 έως 10 χιλιάδες ευρώ για χρησιμοποίηση πυρσών και φωτοβολίδων.

Αναλυτικά η δίωξη:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη:

Σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, νόμιμα εκπροσωπούμενης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 14 και 15 παρ. 2 εδ. α΄, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Πρωταθλήματος Football League Α.Ε. Λάρισα-Καλλιθέα της 2/4/2016)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass