ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Εκδήλωση-γιορτή του βόλεϊ της ΕΑΛ

Δημοσίευση: 20 Απρ 2016 8:16

Μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Α’ Γυμνασίου πραγματοποίησαν οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του γυναικείου βόλεϊ της ΕΑΛ.

Δεκάδες αθλήτριες όλων των τμημάτων υποδομής συμμετείχαν στην εκδήλωση – γιορτή – παρουσία των γονέων τους – που αποτέλεσε μια πραγματική πανδαισία του γυναικείου βόλεϊ της Λάρισας.

Στο εσωτερικό αυτό τουρνουά της ΕΑΛ πραγματοποιήθηκαν δεκάδες αγώνες, όπου έλαβαν μέρος οι νεαρές αθλήτριες ανάλογα με την ηλικία τους και την πρόοδο στο άθλημα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Σπύρος Μπαρμπούτης τόνισε :

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΑΛ καλωσορίζω τις αθλήτριες του τμήματος και τις ευχαριστώ για την παρουσία τους όπως και για την παρουσία των γονιών τους. Σ’ όλες τις αθλήτριες εύχομαι καλή πρόοδο στα μαθήματα σας και εύχομαι μέσα από τον αθλητισμό και τις σπουδές σας να γίνεστε καθημερινά καλύτερες στο πνεύμα, το σώμα και τον χαρακτήρα.

Όλοι εμείς στην ΕΑΛ είμαστε περήφανοι για τις φοιτήτριες και επιστήμονες που προέρχονται από τις τάξεις της.

Η ΕΑΛ εδώ και 48 χρόνια, προσπαθεί να σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε την ομαδική άθληση και κυρίως στις δυσκολίες των αγώνων να σφυρηλατήσετε τους χαρακτήρες σας και καθημερινά να βγαίνετε δυνατότερες.

Είμαι βέβαιος ότι και στο μέλλον θα αυξήσετε τον αριθμό των 21 πανελληνίων μεταλλίων που κατέκτησαν τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ (10 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα). Επιτυχίες που κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει να επιδείξει.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να αναφερθώ στη δουλειά των προπονητών – που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ΕΑΛ – και να τους ευχαριστήσω και να τους συγχαρώ.

Ευχαριστώ θερμά τους Πέτ. Πνάκα, Σωκ. Παπαστεργίου, Ειρ. Λινού, Δημ. Μπατσομήτρο, Ιωαν. Καματσέλου, Νικ. Τίκα, Κωσ. Γάτσιο, Γεωρ. Λίλη και Ιωαν. Γίτση, για τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν και καταβάλλουν για τη σωστή, δυνατή και πάντοτε πετυχημένη παρουσία της ΕΑΛ στα τμήματα υποδομής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass