ΝΙΚΗΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 76-50

Όσο κερδίζει, ελπίζει ο ΓΣΛ

*Ο πατέρας Ζαφειρούδης, κέρδισε τον γιο… Ζαφειρούδη στη Νεάπολη – «Ο Δημήτρης είναι ο ήλιος μου» δηλώνει στην «Ε»

Δημοσίευση: 18 Απρ 2016 8:13

Μία από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις του πραγματοποίησε στο κλειστό της Νεάπολης ο ΓΣΛ, όπου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής κέρδισε με μεγάλη άνεση το Ανατόλια με σκορ 76-50. Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΛ στην Κατερίνη, διατηρεί τους «πράσινους» στο κυνήγι της δεύτερης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα της Β’ Εθνικής (μπαράζ).

Ωστόσο πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από το οποίο κρατάμε τη μεγάλη ευστοχία του Λαμπρόπουλου (6/8 τρίποντα και 26 πόντους), υπήρξε ένα αξιοσημείωτο περιστατικό. Ο τεχνικός του ΓΣΛ, Γιώργος Ζαφειρούδης βρέθηκε αντιμέτωπος με τον γιό του, Δημήτρη Ζαφειρούδη που είναι ένας 18χρονος πλέι μέικερ του Ανατόλια.

«Έχω τρεις λόγους για να είμαι χαρούμενος» ανέφερε στην «Ε» ο προπονητής λίγο μετά τη λήξη του αγώνα «ο πρώτος είναι πως κερδίσαμε, ο δεύτερος πως παίξαμε πολύ καλά ανά διαστήματα και κάναμε το καλύτερο παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα εδώ. Ο τρίτος είναι πως μετά από έξι μήνες και έπειτα από τον τραυματισμό του, ο Δημήτρης ο γιός μου που είναι και ο ήλιος μου, βρέθηκε ξανά στο παρκέ και ήταν απέναντί μου».

Για το γεγονός πως έχουν ακόμα ελπίδες στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης τόνισε «Ελπίδες έχουμε για την άλλη εβδομάδα να κερδίσουμε την Ευκαρπία. Για τα άλλα δεν ξέρω θα δούμε»… κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-14, 49-28, 59-42, 76-50

ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζαφειρούδης): Δερμιτζάκης 17 (3), Γοργόλης 3 (1), Λαμπρόπουλος 26 (6), Νταλός 1, Αγγελόπουλος 12, Βαβάτσικος 13 (1), Χανέλι 4, Παπαχρήστος, Τσιαβές.

ΑΝΑΤΟΛΙΑ: Βεργίνης 6, Σιώμος 12, Κάτσιας 4, Δοξάκης 2, Σιώπης 6, Γαλανίδης 16 (4), Τριανταφυλλίδης 2, Καραμανώλης 2, Ζαφειρούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass