ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Στην τελική ευθεία τα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣΛ

* Υποχρεωτική η έκδοση δελτίων στην τελική φάση του Εφηβικού και Παιδικού * Το διήμερο 7-8 Μαΐου τα τουρνουά των τζούνιορ, προτζούνιορ και Ακαδημιών *Μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2016 0:54

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων του νομού που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της τελικής φάσης των τριών πρωταθλημάτων υποδομής (εφηβικό, παιδικό, προπαιδικό), με τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκο Δημερά και συζήτησαν την περαιτέρω εξέλιξη των αγώνων μέχρι τους τελικούς. Στην τελική φάση των αγώνων των τριών αυτών πρωταθλημάτων, έχουν προκριθεί συνολικά 16 ομάδες (σε κάθε πρωτάθλημα).

Σχετικά με την προημιτελική φάση, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι παρακάτω αγώνες σε γήπεδα και ώρες που θα ορίσει σήμερα Πέμπτη η Γραμματεία της Ένωσης:

ΕΦΗΒΙΚΟ (Σάββατο 16 Απριλίου 2016):

Νικητής (Νίκη Μιχαήλ – Ακαδ. Τυρνάβου) – Φαλανιακός

ΑΕΛ – Ιπποκράτης

Ατρόμητοι/Θύελλα – Δαμασιακός

Ηρακλής Λάρ. – Απόλλων Λάρ.

Ηττημένος (Νίκη Μιχαήλ – Ακαδ. Τυρνάβου)– Δήμητρα Γιάνν.

Αβέρωφ – Δωτιέας Αγιάς

Μακρυχώρι – Π.Ο.Ε.

Ακαδ. Πλίτση – Ακαδ. Αχιλλέα Φαρσάλων

ΠΑΙΔΙΚΟ (Κυριακή 17 Απριλίου 2016):

Π.Ο.Ε. – Ακαδ. Πλίτση

Ακαδ. Τυρνάβου – Πελασγιώτιδα 1

Ατρόμητοι/Θύελλα 2 – Ατρόμητοι/Θύελλα 3

Αστραπή Ν. Π. – Τοξότης

Αβέρωφ – Ατρόμητοι/Θύελλα

Νίκη Μιχαήλ – Δήμητρα Γιάνν.

Σμόλικας– ΑΕΛ 2

ΑΕΛ –Βερδικούσια

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ (Σάββατό 16 Απριλίου 2016):

Π.Ο.Ε. – Προμηθέας/ Τερψιθέα

Τοξότης – Ηρακλής Χάλκης

Ατρόμητοι/Θύελλα 1 – Ορφέας Λάρ.

Καμβουνιακός – Σμόλικας

ΑΕΛ 2 – ΑΕΛ 1

Αμπελόκηποι – Ακαδ. Ολύμπικ

Νίκη Μιχαήλ – Ακαδ. Αχιλλέα Φαρσάλων

Φαλανιακός – Νίκη Μιχαήλ ή Δαμασιακός

ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ

Εφίσταται η προσοχή όλων των εκπροσώπων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση των αγώνων των Εφηβικού και Παιδικού πρωταθλημάτων, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές τους που θα αγωνιστούν στους αγώνες αυτούς, θα πρέπει να έχουν εκδώσει δελτία αθλητικής ιδιότητας.

Όσες ομάδες προτίθενται να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί δελτία, θα πρέπει οι εκπρόσωποί τους να προσέλθουν σήμερα και αύριο (Πέμπτη και Παρασκευή) στη γραμματεία της ΕΠΣΛ, να καταθέσουν τις απαραίτητες αιτήσεις, προσκομίζοντας και φωτοτυπία ταυτότητας των ποδοσφαιριστών, και να λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου για τις καταθέσεις αυτές, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους νέους ποδοσφαιριστές στους αγώνες της τελικής φάσης.

ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Στη σύσκεψη συζητήθηκε και ο τρόπος διοργάνωσης των φετινών ποδοσφαιρικών τουρνουά ποδοσφαίρου τζούνιορ, προτζούνιορ και Ακαδημιών.

Αποφασίστηκε όπως:

Οι αγώνες των τουρνουά αυτών θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου 2016.

Στα «τζούνιορ» θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννηθέντα το 2006 και 2007. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 50’ (2 ημίχρονα των 25’), θα παίζουν σε κάθε ομάδα 8+1 παίκτες, οι εστίες θα είναι διαστάσεων 2x5 μ. και οι αγώνες θα γίνονται στο μισό γήπεδο.

Στα «προτζούνιορ» θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννηθέντα το 2008 και 2009. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 45’ (3 ημίχρονα των 15’), θα παίζουν σε κάθε ομάδα 6+1 παίκτες, οι εστίες θα είναι διαστάσεων 2x3 μ. και οι αγώνες θα γίνονται στο ¼ του γήπεδο

Στα «Ακαδημιών» θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά γεννηθέντα το 2010 και μετά. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 45’ (3 ημίχρονα των 15’), θα παίζουν σε κάθε ομάδα 6+1 παίκτες, οι εστίες θα είναι διαστάσεων 2x3 μ. και οι αγώνες θα γίνονται σε αγωνιστικό χώρο 20x40 μέτρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα παραπάνω τουρνουά, θα πρέπει να υποβληθούν γραπτώς στη Γραμματεία της Ένωσης μέχρι και την 22 Απριλίου 2016.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Για άλλη μια χρονιά η ΕΠΣΛ θα διοργανώσει ποδοσφαιρικό τουρνουά, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στους στόχους και επιδιώξεις της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην οποία θα καταλήξουν όλα τα έσοδα από το τουρνουά αυτό.

Οι αγώνες θα γίνουν στο «AEL F.C. ARENA» που ευγενικά παραχωρήθηκε από τη «Γήπεδο Α.Ε.», από τη 10η Ιουνίου μέχρι και την 12η του ίδιου μήνα.

Στο τουρνουά αυτό που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα γίνουν αγώνες τεσσάρων κατηγοριών:

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: για παίκτες γεννηθέντες το 2004 και νεότεροι

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: για παίκτες γεννηθέντες το 2006 και νεότεροι

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ: για παίκτες γεννηθέντες το 2008 και νεότεροι

ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: για παίκτες γεννηθέντες το 2010 και νεότεροι

Οι εκπρόσωποι των σωματείων του νομού που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», θα πρέπει να το κάνουν υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση στη Γραμματεία της Ένωσης, μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου 2016.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass