ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Κομπλέ η ΑΕΛ στην Κέρκυρα

* Αλλαγές στην ενδεκάδα μετά την επιστροφή των Ουρτάδο και Μπανούση * Μαρουκάκης: «Πάνω από όλους είναι η ομάδα»

Δημοσίευση: 14 Απρ 2016 10:33

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα, προετοιμάζεται η ΑΕΛ για τον μεθαυριανό αγώνα με την Κέρκυρα(18:30), που θα διεξαχθεί στο νησί των «Φαιάκων» και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ντέρμπι των πρωτοπόρων και οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να πάρουν τη ρεβάνς του πρώτου γύρου, όπου ηττήθηκαν με 1-0 μέσα στο AEL FC ARENA.

Η ΑΕΛ μπορεί να βρίσκεται δύο-τρία βήματα πριν την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όμως οι χιλιάδες φίλαθλοί της θέλουν διακαώς και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στη Football League.

Κατά τα άλλα, μετά την επιστροφή των Πολ Ουρτάδο και Κώστα Μπανούση που εξέτισαν τις ποινές τους, ο Σάκης Τσιώλης ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για την 18άδα, αλλά και τους αρχικούς έντεκα, που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.

Το ευχάριστο για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα καθώς και ο Ματθαίος Μαρουκάκης έχει ξεπεράσει κάποιες μικρές ενοχλήσεις που είχε και τέθηκε στη διάθεσή του.

Μάλιστα ο σέντερ φορ των «βυσσινί» τον οποίο συναντήσαμε χθες το μεσημέρι, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Παναχαϊκή αφού ήδη έκανε δηλώσεις και απλά τόνισε τα εξής: «Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και πάνω από όλους είναι η ομάδα. Είναι ένα βήμα πριν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και αυτό θέλει ο κόσμος της Λάρισας. Όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε πάρα πολύ και μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Η χθεσινή πρωινή προπόνηση στο AEL FC ARENA για την ΑΕΛ, περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς και στην τακτική.

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΠΑΕ Κέρκυρα ενημέρωσε μετά τη σύσκεψη που έγινε στο νησί ότι ήρθε σε συνεννόηση με την Αστυνομία κι έκανε γνωστό ότι αδυνατεί να δώσει εισιτήρια στους «βυσσινί» για την αναμέτρηση του Σαββάτου 16 Απριλίου 2016 στις 18:30 στο ΕΑΚ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να φιλοξενήσουμε τον κόσμο της ΑΕΛ, αλλά είναι τέτοιο το γήπεδο που αδυνατούμε να το κάνουμε. Δεν υπάρχει θύρα φιλοξενούμενων». Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΛ, υπάρχει έντονη ανησυχία μετά από αυτήν την εξέλιξη. Τέλος να θυμίσουμε ότι εκδρομή για Κέρκυρα διοργανώνει τόσο ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Monsters όσο και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Το τριήμερο 22-24 Απριλίου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής της Football League. Τηλεοπτικά θα καλυφθούν 3 αγώνες της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 18:30 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 7 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

17:00 Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός

Λαμία - Τρίκαλα

18:30 ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας OTE Sport 7 HD

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πανελευσινιακός - Κισσαμικός

Χανιά - Ζάκυνθος

18:00 Παναιγιάλειος - Κέρκυρα OTE Sport 7 HD

Παναχαϊκή - Εργοτέλης 3-0 α.α.

Αγροτικός Αστέρας - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΑΕΛ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πανσερραϊκός-Λαμία

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Χανιά-Πανελευσινιακός

Κισσαμικός-Αγροτικός Αστέρας

Ζάκυνθος-Αχαρναϊκός

Απόλλων Σμύρνης-Παναχαϊκή

Τρίκαλα-ΑΕΛ

Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναιγιάλειος

Ολυμπιακός Βόλου-Καλλιθέα 0-3 α.α.

Εργοτέλης-Κέρκυρα 0-3 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass