ΟΙ "ΒΥΣΣΙΝΙ" ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17.00, ΚΛ. ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΑΣΤΑΚΟ

Νέα πρόκληση για την ΑΕΛ

* Α. Παπαδόπουλος: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα αλλά αν είμαστε πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί μπορούμε να νικήσουμε»

Δημοσίευση: 08 Απρ 2016 8:46

Μπροστά σε μία ακόμα πρόκληση -τη μεγαλύτερη της φετινής περιόδου- βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ. Την Κυριακή οι «βυσσινί» υποδέχονται (17.00, κλ. Αλκαζάρ) το απόλυτο φαβορί του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής, Αίολο Αστακού, που σε 23 αναμετρήσεις μετρά ισάριθμες νίκες. Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από το πολύ σημαντικό «διπλό» στο Αγρίνιο, μία νίκη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφθεί κανείς ότι η ΑΕΛ «έσπασε» το επί δύο περίπου χρόνια αήττητο της έδρας του αντιπάλου της και οδεύει ολοταχώς για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης, διατηρώντας αναλλοίωτες τις ελπίδες ανόδου.

Επόμενη και ταυτόχρονα δυσκολότερη έως τώρα αποστολή για τους «βυσσινί» είναι να «σπάσουν» ένα ακόμα αήττητο, αυτό του πρωτοπόρου Αστακού, πετυχαίνοντας ό,τι δεν μπόρεσε να πράξει καμία άλλη ομάδα στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση να αγκαλιάσουν τον στόχο τους.

Απομένουν πέντε αναμετρήσεις μέχρι την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής και η ΑΕΛ χρειάζεται δύο νίκες για να «κλειδώσει» και μαθηματικά τη 2η προνομιούχο θέση. Ωστόσο ο στόχος της ομάδας τους Αβραάμ Παπαδόπουλου δεν είναι μόνο αυτός, αλλά να ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Το κλίμα στο λαρισινό στρατόπεδο είναι εξαιρετικό, όπως άλλωστε καθ’ όλη τη χρονιά, η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δουλεύει πυρετωδώς για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

«Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην χαλαρώσουμε. Η ΑΕΛ έχει δείξει ότι όταν παίζει με αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις οποιουδήποτε αγώνα» επισήμανε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Αστακό και πρόσθεσε:

«Βαθμολογικά είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα αλλά λόγω του αήττητου του αντιπάλου αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ο Αστακός έχει δείξει το επίπεδό του σαν ομάδα κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε. Προερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη η οποία έχει επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε το καλό πρόσωπο που παρουσιάζουμε στα τελευταία παιχνίδια.

Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα η οποία ωστόσο έχει κι αυτή τις αδυναμίες της. Αν είμαστε πειθαρχημένοι και αποφασιστικοί μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Νομίζω ότι όλα θα κριθούν στο αν θα χαλαρώσουμε ή όχι. Ο Αστακός μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ολιγωρία του αντιπάλου κι εμείς πρέπει να μην του επιτρέψουμε να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι τέτοιο. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, αποφασιστικοί και επιθετικοί».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Σήμερα εν τω μεταξύ, οι «βυσσινί» διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για τους χορηγούς της ομάδας μπάσκετ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21.30 στο «Living Room».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής στον 2ο όμιλο (10/4) και οι διαιτητές που θα τα διευθύνουν έχουν ως εξής:

Λαγκαδά, 17.00, Ερμής Λαγκαδά-Πιερικός Αρχέλαος, Τσιαπλής-Παπανικολάου (Πολυχρονίδης)

ΕΑΚ Λάρισας, 17.00, ΑΕΛ-Αίολος Αστακού, Τζίμα-Τζιοπάνος Ν. (Σταμάτης Γ.)

ΔΑΚ Καλαμαριάς, 16.00, ΕΑΚ Θεσσαλονίκης-Αγρίνιο, Ντούρας-Ρούκας (Φωτιάδης)

Ευκαρπίας, 17.00, Ευκαρπία-Άργος Ορεστικό, Ελευθεριάδης-Ταρενίδης Κ. (Σιμητόπουλος)

Ανατόλια, 17.00, Ανατόλια-Στρατώνι, Γερακίνης-Καρακώστας (Παραλικίδης)

Αρναίας, 17.00, Πολύγυρος-ΓΣΛ 1928, Κοϊτζόγλου-Φουτζηλας (Παπαγεωργίου)

Ιωνίας Διαβατών, 17.00 Ιωνικός Ιων.-Καστοριά, Παπαγερίδης-Δημάδης (Ανδρίτσος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass