ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΛ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ:

Καταπληκτική η πορεία στον δεύτερο γύρο

*Του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα θέλουμε τρεις ομάδες, Κ15, Κ17 και Κ19

Δημοσίευση: 06 Απρ 2016 8:33

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νικηφόρο ήταν το φινάλε των Νέων της ΑΕΛ στο οικείο πρωτάθλημα της Football League, όπου οι «βυσσινί» επικράτησαν στις Σέρρες του Πανσερραϊκού, με σκορ 1-0.

Οι «μικροί» τερμάτισαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πραγματοποιώντας  πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Κολομητρούσης που με τον Γιώργο Δοδοντσάκη έκαναν μια πολύ καλή δουλειά, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Ήταν καταπληκτική η πορεία στον δεύτερο γύρο και αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά, για την εικόνα που δείξαμε ως ΑΕΛ, με την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα θέλουμε να έχουμε τρεις ομάδες, Κ15, Κ17 και Κ19, κάτι που σημαίνει ότι θα αναζητήσουμε παίκτες στις ηλικίες 1998-99-2000.

Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μέχρι τέλος Απριλίου, θα ανεβάσουμε παίκτες από την ερασιτεχνική ΑΕΛ και θα δώσουμε φιλικά παιχνίδια, για να δούμε νέα παιδιά.

Σίγουρα με την άψογη συνεργασία που έχουμε με όλα τα σωματεία, θα αναζητήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει και θα προσπαθήσουμε να συγκροτήσουμε τρεις ομάδες που να έχουν δυναμική παρουσία.

Αν κάποιο από τα παιδιά αξίζει για κάτι παραπάνω, θα το αξιολογήσουν ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες του.

Εμείς είμαστε υπηρέτες της μεγάλης ΑΕΛ και μακάρι στα επόμενα χρόνια να δούμε παιδιά από το νομό αλλά και από τις άλλες θεσσαλικές πόλεις να απαρτίζουν κατά κύριο λόγο την ενδεκάδα και να ζήσει η ομάδα στιγμές ανάλογες του παρελθόντος, με παιδιά από την περιοχή μας.

Αυτό δεν γίνεται όμως από την μια ημέρα στην  άλλη και χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή».

ΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΚΑΡΑΛΟΥΛΗ

Κατά τα άλλα, η ΑΕΛ κέρδισε στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Βασίλης Καραλούλης στο 10΄της αναμέτρησης.

Οι «βυσσινί» αγωνιζόταν από το 50με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Νικολακούλη, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αγωνίσθηκαν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος οι: Παπαπολυμέρου, Τσιούτσιας, Μάρκο, Νικολακούλης, Πρατσίλας, Τσεκούρας, Καραλούλης(Νταναβάρας), Βαγενάς(Σπύρου), Βαλαώρας(Καλύβας), Κουσιάς(Μπόντε), Μπαρούτας(Μακροβασίλης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass