ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Τον Ν.Ο. Πατρών υποδέχεται ο ΝΟΛ

*Φιλικά στην Αθήνα έδωσε η γυναικεία ομάδα του λαρισινού συλλόγου

Δημοσίευση: 03 Απρ 2016 8:34

Την ανδρική ομάδα του Ν.Ο. Πατρών υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚΛ ο ΝΟΛ στο πλαίσιο της 3ης φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α2 Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Ζουμπουλιά ευελπιστεί στη νίκη γι’ αυτό και η διοίκηση του λαρισινού συλλόγου καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών και να δώσει βροντερό «παρών» στο κολυμβητήριο της πόλης.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι Ο ΝΟΛ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Χαλκίδα με 5-7, σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία ενισχύθηκε σημαντικά  με μεταγραφές εμπείρων παικτών. Αντίθετα η ομάδα του ΝΟΛ απαρτιζόμενη κατά 90% από Λαρισαίους παίχτες κατέθεσε ψυχή και με αιχμή του δόρατος τον πολύπειρο αρχηγό Γιάννη Ευαγγελό αλλά και τον τερματοφύλακα Θάνο Μπεζιλιώτη που πραγματοποίησε καταπληκτικές αποκρούσεις,  παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Την ομάδα του ΝΟΛ απαρτίζουν οι Μπεζηλιώτης, Ζακυνθινός, Χριστοφής, Στεργίου, Μερκουριάδης, Δανιήλ, Πατούνας, Ευαγγελός, Αλεξανδρής, Γκρεμήλας, Οικονόμου, Κόρακας, Λευθέρης, Θεοδωρόπουλος, Ζμπήτας, Ντόσας, Σαλιαμπούκος και Βαλαής.

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ. ταξίδεψε στην Αθήνα με σκοπό την προετοιμασία της ομάδας για την έναρξη του επερχόμενου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης κατηγορίας Α2 Γυναικών.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Γιώργου Ευαγγελού, η ομάδα έχοντας ένα έντονο διήμερο γεμάτο πόλο και αποκτώντας νέες εμπειρίες, κατάφερε μέσα σε 36 ώρες να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια έχοντας για αντίπαλους τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου.

Ο πρώτος αγώνας έγινε στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης με την ομάδα του Πανιώνιου (ομάδα ίδιας κατηγορίας) όπου έληξε με ισοπαλία ενώ ακολούθησαν φιλικά με τις νεανίδες  του Ολυμπιακού στον Πειραιά όπου η λαρισινή ομάδα γνώρισε δύο ήττες αλλά με σπουδαίες εμφανίσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass