ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

«Και την Κυριακή το πρωί στην πρώτη θέση!»

*Με νίκη οι «βυσσινί» ακόμα πιο κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 10:32

Του Σωτ. Κέλλα

«Και την Κυριακή το πρωί να είμαστε στην πρώτη θέση». Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του αήττητου τεχνικού της ΑΕΛ Σάκη Τσιώλη(πέντε παιχνίδια και ισάριθμες νίκες) ενόψει του σημερινού αγώνα με την Καλλιθέα στο Ael Fc Arena(18.30, ΟΤΕ) και συνέχισε λέγοντας ότι μέσα απ΄ αυτά τα παιχνίδια θα δημιουργηθεί η ΑΕΛ που έρχεται και είναι αυτή που θέλει να απολαύσει ο κόσμος της που και σήμερα θα συμπαρασταθεί στην ομάδα με όλες του τις δυνάμεις γιατί ξέρει ότι κάθε νίκη τη φέρνει πιο κοντά στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα ζήτησε από τους παίκτες να μην ασχολούνται καθόλου ούτε με τις ενστάσεις ούτε με οτιδήποτε εξωαγωνιστικό παρά μόνο με τον τρόπο που η ομάδα θα παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο στόχος είναι τι θα κάνει η ΑΕΛ και όχι οι αντίπαλοί της, άλλωστε στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι αποφάσεις μπορούν να βγάλουν τα δικαιοδοκτικά όργανα.

Η νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει ο Σάκης Τσιώλης ήταν αυτή του νικητή και πως η ίδια η ομάδα θα κερδίζει…

Ο προπονητής με τη βοήθεια του γιου του Βαγγέλη(που ειδικεύεται στις αναλύσεις αντιπάλων) χθες έδειξε σε βίντεο την αμυντική και επιθετική λειτουργίας της Καλλιθέας. 

Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει μάλλον δεν θα έχει διαφορά με αυτό που αγωνίσθηκε την επόμενη αγωνιστική στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα που επί των ημερών του δεν έχει δεχθεί τέρμα οι: Ρέντζας, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης , στη μεσαία γραμμή τις δυο θέσεις διεκδικούν Αναστασόπουλος, Ναγιάρ και Μπανούσης, ενώ πιο μπροστά με δεδομένη την απουσία του τραυματία Ουρτάδο σίγουρος είναι μόνο ο Βαρέλα και θα παίξει ένας εκ των Κουτσιανικούλη ή Λαμπρόπουλου. Στην επίθεση σταθερά το δίδυμο Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

 Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σάκης Τσιώλης, είναι οι: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μασούρας, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Οκτώ φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΛ και η Καλλιθέα στην έδρα της ΑΕΛ. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με την Καλλιθέα, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν τέσσερις νίκες, οι φιλοξενούμενοι δύο, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η Λαρισινή ομάδα με 10-5.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με την Καλλιθέα

05/09/1996 ΑΕΛ-Καλλιθέα 0-0 Κύπελλο Ελλάδος

11/10/1997 ΑΕΛ-Καλλιθέα 2-1 Β' Εθνική

02/05/1999 ΑΕΛ-Καλλιθέα 1-1 Β' Εθνική

13/05/2000 ΑΕΛ-Καλλιθέα 3-0 Β' Εθνική

28/04/2001 ΑΕΛ-Καλλιθέα 0-1 Β' Εθνική

12/09/2005 ΑΕΛ-Καλλιθέα 2-0 Α' Εθνική

13/05/2012 ΑΕΛ-Καλλιθέα 0-1 Β' Εθνική

26/05/2013 ΑΕΛ-Καλλιθέα 2-1 Β' Εθνική

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Λάμπρος Παπαργυρίου, από τον Σύνδεσμο Πιερίας, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Καλλιθέα. Βοηθοί του ο Κώστας Νικολαΐδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Παντελής Σπυρόπουλος από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Κορδολαίμης από την Ανατολική Αττική και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass