Νίκησε η ΑΕΛ, τραυματίστηκε ο Κουτίνας

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2016 20:01

 

Ακόμα μια νίκη σημείωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης στην προσπάθεια ανόδου
Τα δεκάλεπτα: 14-10, 32-24, 51-43, 68-62

ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 5, Αθανασόπουλος 4, Σαριμπαλίδης 5 (1), Τζήμας, Τσούτσος 3 (1), Κουτίνας 1 1(1), Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου, Μαλτέσιος 11, Πολίτης 17 (5), Παπακώστας 10, Φιλιππόπουλος 2.

ΕΑΚ (Τσούρμας): Διχταπανίδης, Καλπαξίδης 18, Γαϊτανίδης 3 (1), Γαρέζος 2, Καραϊσκάκης, Παπαθανασίου, Γιαννουζάκος 5 (1), Μπέγας 13 (4), Πολιτόπουλος 6, Γιαννούλης 15

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΥΤΙΝΑΣ

Ωστόσο τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Σάκη Κουτίνα που τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε. Η διοικηση της ΑΕΛ προέβη στην εξής ανακοίνωση: "Η σημερινή αγωνιστική ημέρα είχε τόσο γλυκιά, όσο και ΠΟΛΥ πικρή γεύση για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ.

Γλυκιά γιατί οι παίκτες πήραν μία παλικαρίσια νίκη απέναντι στην μαχητική ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Γλυκιά γιατί ο κόσμος της ΑΕΛ έδειξε πάλι ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, και ξεχωρίζει στην ελληνική αθλητική πραγματικότητα, συγκεντρώνοντας, με μία συγκινητική προσπάθεια, είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων.

Όμως και ΠΟΛΥ πικρή, γιατί στο τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε τον παίκτη της ομάδας μας, Σάκη Κουτίνα, να παίρνει το ριμπάουντ και να τραυματίζεται στο αριστερό του γόνατο. Άμεσα τόσο ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Σαΐνης και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Αντώνης Τσαγγάλης, αμφότεροι ορθοπεδικοί, βρέθηκαν κοντά στον παίκτη και του δόθηκε η απαραίτητη βοήθεια. Οι εξετάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες, και όλοι ευχόμαστε ο Σάκης, που έχει συντελέσει και αυτός τα μέγιστα στο να κάνει η ομάδα μας αυτήν την πορεία μέχρι στιγμής, να είναι σύντομα έτοιμος να βρεθεί και πάλι στο παρκέ".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass