ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Σημαντικό το ματς της ΑΕΛ στον Εύοσμο

* Θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2016 10:30

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ είναι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη(15:00-ΟΤΕ TV), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Οι «βυσσινί» μετά και τη δύσκολη νίκη που πέτυχαν κόντρα στον Κισσαμικό με 1-0, θέλουν να κατακτήσουν το τρίποντο στον Εύοσμο και να παραμείνουν στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Βέβαιο θεωρείται ότι η αποστολή τους θα είναι πολύ δύσκολη, διότι όλοι γνωρίζουν στην ομάδα, πως οι αντίπαλοι σε όποια θέση και εάν βρίσκονται, θέλουν να κόψουν βαθμό ή βαθμούς, από τη «βασίλισσα».

Όμως ο προπονητής της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά και θα επιδιώξουν με πάθος και αποφασιστικότητα να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για τα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Από αγωνιστικής πλευράς ο Καρδιτσιώτης τεχνικός αποφάσισε οι Μπανούσης και Ουρτάδο, οι οποίοι συμπλήρωσαν επτά κίτρινες στον αγώνα με τον Κισσαμικό, να εκτίσουν τη μια αγωνιστική από τις δύο της ποινής τους στο παιχνίδι του Ευόσμου κι έτσι καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτούς, ενώ τη δεύτερη θα την εκτίσουν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή.

Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει ο Αναστασόπουλος, ο οποίος εξέτισε τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τη θέση του Μπανούση, ενώ για τη θέση του Ουρτάδο ο Τσιώλης θα αποφασίσει μετά τη σημερινή προπόνηση. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο 31χρονος ρέφερι Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ηπείρου κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ευόσμου «Δημήτριος Κοντικάκης», μεθαύριο Σάββατο (26/03, 15:00). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό 3-1, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League και επίσης στην εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Football League. Βοηθοί του θα είναι ο Νικόλαος Τζάνης από τον Σύνδεσμο Τρικάλων και ο Γεώργιος Χριστάκογλου από τον Σύνδεσμο Χαλκιδικής. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αναστάσιος Ντοσίδης από την Ε.Π.Σ. Θράκης.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ

-Αγρ. Αστέρας - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD : Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Τζάνης (Τρικάλων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), 4ος Μαρόπουλος (Ημαθίας), παρ.Αναστάσιος Ντοσίδης(Θράκης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ

15:00 Χανιά - Κέρκυρα OTE Sport 3 HD: Γρατσάνης (Τρικάλων), Τζαφόλιας (Ανατολικής Αττικής), Μανούρας (Τρικάλων), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ.Ανδρέας Γιακουμής(Αθηνών)

15:30 Ζάκυνθος - Αναγέννηση Κ.: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), 4ος Μπλάνας (Μεσσηνίας), παρ.Νικόλαος Σπυράκης(Λακωνίας)

16:00 Πανσερραϊκός - Τρίκαλα: Μαλούτας (Ημαθίας), Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης), 4ος Κοτζάνης (Δράμας), παρ.Ηλίας Τελίδης(Καβάλας)

16:00 Κισσαμικός - Παναιγιάλειος: Ευαγγέλου (Αθηνών), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κορτέσης (Αθηνών), 4ος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.Γεώργιος Ιωαννίδης(Ηρακλείου)

16:00 Καλλιθέα - Λαμία: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Παπανικολάου (Κορινθίας), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής),

4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.Ανδρέας Τριανταφυλλίδης(Αχαΐας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

18:00 Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD : Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Σεφέρης (Κορινθίας), Πετρίδης (Χίου), 4ος Φώτης (Εύβοιας), παρ.Σωτήριος Δανούσης(Αργολίδας)

Το παιχνίδι Νέος Αχαρναικός-Παναχαϊκή δεν ορίσθηκε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΥΡΑ

Χθες το μεσημέρι έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΛ που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στις 15.00.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αποφάσισε πως δεν θα επιτρέψει τη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΛ στο γήπεδο του Ευόσμου, ισχυριζόμενη πως οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν για την επαρκή φύλαξη των φιλάθλων.

Πάντως, η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα θα έχει ανοιχτή τη θύρα των φιλοξενουμένων, ώστε όσοι ταξιδέψουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να βρεθούν στο πέταλο το οποίο είναι χωρητικότητας 500 ατόμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass