Εφημερίδες της Κίνας αποκαλύπτουν πρόταση 75 εκατ. το χρόνο στον Ιμπράιμοβιτς!

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2016 19:16

Φαίνεται απίστευτο έως και ...τρομακτικό. Εφημερίδες της Κίνας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής «A Bola», αποκαλύπτουν, ότι η κυβέρνηση της Κίνας είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς 75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Ο 34χρονος Σουηδός επιθετικός ολοκληρώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του με την Παρί Σ.Ζ. και όπως έχει επιβεβαιώσει ο ίδιος δεν πρόκειται να το ανανεώσει.

Για τον Ιμπραίμοβιτς υπάρχει ενδιαφέρον από την Μίλαν, αλλά και κορυφαίους αγγλικούς συλλόγους , αλλά τώρα εμφανίστηκε η υποτιθέμενη κινέζικη πρόταση, παρουσιάζοντας τιμές που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά πριν στην μεταγραφική αγορά. Να σημειωθεί ότι δεν αποκαλύφθηκε το όνομα της ομάδας που ενδιαφέρεται για τον Σουηδό επιθετικό.

Το πρωτάθλημα στην Κίνα, που έγινε επαγγελματικό από το 1994, κυριολεκτικά εξερράγη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής αγοράς δαπανώντας 331 εκατ. ευρώ, ποσό που έχει υπερβεί κατά πολύ σε μέγεθος, ακόμα και την Premier League (247,3 εκατ. ευρώ). Λόγοι πολιτικοί και οικονομικοί αποτελούν αιτίες, της αύξησης των επενδύσεων.

Η επανάσταση, που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, είναι προϊόν και επιλογή του Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Σι Τζινπίνγκ, που είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και έχει ήδη δεσμευθεί να καθορίσει ένα δεκαετές πρόγραμμα για να επαναξιολογήσει -έως και 800 δισεκατομμύρια - την τοπική αθλητική οικονομία. Χωρίς να ληφθεί υπόψη ότι αυτή η παρόρμηση έχει επίσης κάνει μεγάλες κινεζικές εταιρείες να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο. Παράμετροι που κάνουν ακόμα και αυτή την εξωπραγματική πρόταση που αποκαλύπτουν οι εφημερίδες της Κίνας για τον Ιμπραίμοβιτς να δείχνει δυνατή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass