ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ

Επιχείρηση Αγροτικός Αστέρας

* Μίλησε για το γήπεδο του Ευόσμου και το πολεμικό κλίμα * Ένα σκεπτικό απόφασης της ΕΕΑ προκάλεσε αντίδραση

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Στην ΑΕΛ από χθες άρχισε η επιχείρηση «Αγροτικός Αστέρας» και άφησαν πίσω τους το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Κισσαμικό. Χθες στην πρώτη προπόνηση που έγινε ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου στον Εύοσμο ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης επισήμανε το πολεμικό κλίμα που θα υπάρχει αλλά και την ιδιαιτερότητα του γηπέδου του Ευόσμου.

Ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτή τη βδομάδα και όλοι να βρίσκονται σε ετοιμότητα αφού αυτός ο αγώνας θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Ποδοσφαιριστής έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι αν η ομάδα κερδίσει, κατά 80% θα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

Για το παιχνίδι αυτό ο Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τιμωρημένους Μπανούση και Ουρτάδο(είναι παράλληλα και τραυματίας) ενώ επανέρχεται ο Αναστασόπουλος και αποθεραπεύτηκε ο Ροβίθης. Στις προπονήσεις παίρνει μέρος κανονικά ο Πάτο που ως γνωστόν την περασμένη Παρασκευή απεβίωσε η αδελφή του στη Γουινέα, έστειλε χρήματα για την κηδεία της αλλά ο ίδιος δεν προλάβαινε να πάει να την αποχαιρετίσει... Και ήταν μόλις 29 ετών… Η ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Συγκλονισμένη σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζει τα θερμότερα των συλλυπητηρίων της στον ποδοσφαιριστή της Οσμάν Μπάρι Πάτο, για τον αδόκητο χαμό της 29χρονης αδελφής του. Σ' αυτές τις απίστευτα θλιβερές στιγμές, η "βυσσινί" αγκαλιά ανοίγει με θέρμη για να προσφέρει απλόχερα την εξ ύψους παρηγοριά. Κουράγιο Οσμάν, είμαστε όλοι δίπλα σου».

Στο μεταξύ από προχθές στον Αγροτικό Αστέρα δημιουργούν κλίμα ενόψει της ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι χαρακτηριστική η δήλωση του προπονητή τους Κώστα Γεωργιάδη μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Λαμία που είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Όποιος έχει δει τα τελευταία 5 παιχνίδια νομίζω ότι θα απορεί για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα. Η άμεση απάντηση μετά το κακό αυτό αποτέλεσμα για μας πρέπει να έρθει το Σάββατο. Έχουμε τώρα αγώνα στην έδρα μας με τη Λάρισα μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα ανεξαρτήτως αντιπάλου που είναι η νίκη».

ΤΟ… ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

Ένα σκεπτικό απόφασης με την υπογραφή πέντε μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ανέφερε ότι ΠΑΕ που δεν έχουν εκκαθαριστεί μέχρι την άνοδό τους θα πρέπει να παίξουν στο επόμενο πρωτάθλημα με αναβίωση της παλιάς και χρεωμένης ΠΑΕ προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια που άφησε αιχμές λοιπόν για τους ανταγωνιστές της ομάδας του, λέγοντας ότι «Κάποιοι νταραβεριτζήδες θα προσπαθήσουν να βγάλουν ψωμί από αυτό το έγγραφο. Ειδικά από τη Λαμία, τα Τρίκαλα και τον Απόλλωνα…» σημείωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει η ΕΕΑ, μιας και η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις της στο θέμα των αδειοδοτήσεων.

Πάντως μας κάνει εντύπωση ότι το σκεπτικό της απόφασης υπογράφουν πέντε άτομα και μάλιστα ο ένας (Σμυρνάκης) είναι αναπληρωματικός του άλλου(Αρκούδη).

Επίσης προκαλεί εντύπωση ότι μέχρι τώρα οι αποφάσεις της ΕΕΑ γίνονταν με βάση τη γνωμοδότηση του καθηγητή Πανεπιστημίου της Νομικής Γιώργου Τριανταφυλλάκη κάτι που ίσχυσε στην περίπτωση του Απόλλωνα Πατρών στο μπάσκετ.

Μάλιστα άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα περί Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού μας έλεγε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή μπορεί να εξετάσει μόνο τη λειτουργία των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών ενώ το θέμα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή σε διοργάνωση αφορά την αρμόδια διοργανώτρια και στη περίπτωση της ΑΕΛ αρμόδια είναι η ΕΠΟ.

Απ’ ό,τι φαίνεται το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ μάλλον θα κριθεί σε επίπεδο πολιτικό και με συμμετοχή του υπουργού Ανάπτυξης κ.Σταθάκη αφού αν διαγραφεί η υπο εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ από το ΓΕΜΗ τότε δεν έχει λόγο η ΕΠΟ να φέρει τα παραμικρό κώλυμα στην αδειοδότηση της ομάδας.

Η 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σε ...τρεις δόσεις θα διεξαχθεί -όπως συνηθίζεται πλέον στη Β’ Εθνική κατηγορία- η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή 8 Απριλίου, ο Απόλλων Σμύρνης θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη απ΄ τον Κισσαμικό σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, η ΑΕΛ αναμένεται να έχει εύκολο έργο υποδεχόμενη την Παναχαϊκή την Κυριακή 10 Απριλίου, ενώ την επομένη, η Κέρκυρα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Λαμίας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 8 Απριλίου

Κισσαμικός-Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 10 Απριλίου

Ζάκυνθος-Πανσερραϊκός

Χανιά-Τρίκαλα

Καλλιθέα-Παναιγιάλειος

ΑΕΛ-Παναχαϊκή

Αγροτικός Αστέρας-Εργοτέλης 3-0 (α.α.)

Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός Βόλου 3-0 (α.α.)

Δευτέρα 11 Απριλίου

Καλλιθέα-Παναιγιάλειος

Λαμία-Κέρκυρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass