ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ ΠΕΤΥΧΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ (0-6)

ΑΕΛ τρέλα, σούπερ σταρ ο Νίκο Βαρέλα!

* Σκόραρε και ο Ναγιάρ που είχε δύο δοκάρια σε ισάριθμες κεφαλιές-Πολύ καλή η εικόνα των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 10:33

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Με σούπερ σταρ τον Νίκο Βαρέλα που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, η ΑΕΛ κέρδισε χθες στον Τύρναβο σε φιλική αναμέτρηση την τοπική ομάδα με σκορ 6-0.

Ο Ουρουγουανός παίκτης των «βυσσινί» πέτυχε τα πέντε από τα έξι γκολ της ομάδας του και χειροκροτήθηκε θερμά από τους 200 περίπου φιλάθλους της ΑΕΛ, όταν ο τεχνικός του Σάκης Τσιώλης τον απέσυρε από τον αγώνα, λίγα λεπτά πριν το φινάλε.

Σκόρερ χρίσθηκε και ο Ναγιάρ που είχε και δύο δοκάρια, σε ένα ματς όπου η ΑΕΛ αγωνίσθηκε όπως σε αγώνα πρωταθλήματος, με πειθαρχία και σοβαρότητα.

Οι δύο προπονητές είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αρκετούς παίκτες και διάφορα σχήματα. Να θυμίσουμε πως Τύρναβος και ΑΕΛ δεν θα αγωνιστούν την προσεχή Κυριακή αφού είναι στο πρόγραμμα να παίξουν με Φωκικό και Ολυμπιακό Βόλου αντίστοιχα που έχουν αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα της Γ’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπου συμμετέχουν.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης παρέταξε την ομάδα αρχικά με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καβουσάκης, δεξιά στην άμυνα ο Μασούρας, αριστερά ο Ζέρης, κεντρικά μπακ ο Δαμιανάκης με τον Σουλιώτη, αμυντικά χαφ ο Ναγιάρ με τον Κοντοχρήστο, αριστερά έπαιξε ο Κουτσιανικούλης και δεξιά ο Βαρέλα, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν ο Πάτο με τον Καπό.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Καρδιτσιώτης προπονητής δοκίμασε διάφορα σχήματα και σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος όπως είπε στο τέλος, καθώς υπήρχε διάθεση, πειθαρχία και σοβαρότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές

Για τον Τύρναβο ήταν μια πολύ καλή εμπειρία το χθεσινό φιλικό και όπως ανέφερε ο τεχνικός του Μιλτιάδης Ζιάκας, οι νεαροί παίκτες είχαν πολλά να κερδίσουν απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «βυσσινί» καταγράφεται στο 15’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βαρέλα και κεφαλιά του Ναγιάρ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα στο 16’ ο Βαρέλα έκανε ένα πολύ καλό σουτ, όμως ο Κούτσικος με ωραία προσπάθεια απέκρουσε την μπάλα.

Στο 21’ ο Ναγιάρ με τον Κουτσιανικούλη συνδυάσθηκαν ωραία, ο Ναγιάρ έκανε τη πάσα στον Βαρέλα αυτός έπιασε το σουτ και άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 30’ ο Κουτσιανικούλης πέρασε δύο παίκτες, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ και από κοντά ο Βαρέλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει το 0-2. Στο 40’ ο Τύρναβος αντέδρασε με το σουτ του Λούγκου να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Καβουσάκη.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Καπός γύρισε την μπάλα στον Βαρέλα και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-3. Στο 57’ ο Ναγιάρ με σουτ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4 για την ΑΕΛ. Λίγο αργότερα στο 62’ ο Βαρέλα σκόραρε ξανά για να πετύχει με πλασέ το 0-5. Ο Βαρέλα δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού και στο 66’ σκόραρε και 5η φορά, με φοβερό σουτ λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 0-7 δύο φορές, στο 73’ με τον Πάτο που πλάσαρε στο κενό τέρμα και πάνω στην γραμμή απέκρουσε την μπάλα ο Μανιώτης και στο 74’ , όταν σε κεφαλιά του Ναγιάρ, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία των κ.Τσιτσανούδη, Στάϊκου, Τσακνάκη, που ήταν πολύ καλοί.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Μίλτος Ζιάκας): Κούτσικος (70’ Χαβίλας), Αϊβάζης (46’ Γελαλής), Μητσογιάννης, Καρλιάμπας (70’ Κοντοθανάσης Δημ.), Νασιάκος, Λούγκος (70’ Μανιώτης), Λίταινας (46’ Σβερκούλης), Κρίτσας, Τασιούλης (46’ Κεσίδης), Τσιάγκος (61’ Βούζας), Νούσιος.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης (46’ Πατσογιώργος), Μασούρας (46’ Γιοβάνοβιτς), Ζέρης, Σουλιώτης (46’ Κομεσίδης), Δαμιανάκης (46’ Μπανούσης), Ναγιάρ, Κοντοχρήστος (55’ Χοτζάλι), Καπός, Πάτο, Κουτσιανικούλης (55’ Νικολακάκης), Βαρέλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass