Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (15.00, ΑΛΚΑΖΑΡ) ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με «x» γράφει ιστορία

Δημοσίευση: 07 Ιαν 2015 14:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:31

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα-πρόκληση του Τυρνάβου στο κύπελλο Ελλάδος άρχισε. Η λαρισινή ομάδα υποδέχεται σήμερα Τετάρτη στις 15.00 στο στάδιο Αλκαζάρ τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο του κυπέλλου Ελλάδος και παρουσιάζεται αποφασισμένη να γράψει ιστορία και να κάνει ποδαρικό στο 2015 με ιδανικό τρόπο. Το ζητούμενο για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Αποστόλη Χαραλαμπίδη είναι ο βαθμός της ισοπαλίας που θα δώσει τη δυνατότητα στους «κυανέρυθρους» να γράψουν ιστορία και να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά από την ίδρυσή τους την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Δεδομένου ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και παρουσιάζεται βαθμολογικά αδιάφορος ο στόχος κρίνεται εφικτός. Ένας στόχος για την επίτευξη του οποίου η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική.

«Βλέπουμε το παιχνίδι πολύ ζεστά. Η ομάδα θα γράψει ιστορία με την πρόκρισή της στους 16 του κυπέλλου Ελλάδος και το θέλουμε πάρα πολύ» σχολίασε ο τεχνικός Αποστόλης Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και παράλληλα θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο κι αυτό φαίνεται από τη δουλειά που γίνεται. Σίγουρα το παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας και αν καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση θα είναι μία επιτυχία που θα αντανακλά στο λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα».

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι βαθμολογικά αδιάφορος ο τεχνικός του Τυρνάβου είπε:

«Πιστεύουμε ότι η ομάδα της Τρίπολης δεν θα θελήσει να πάει σε μάχη. Προέρχονται από το παιχνίδι στην Κέρκυρα και ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ. Άρα θεωρώ ότι θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Η Τρίπολη είναι μεγάλη ομάδα, έχει καταξιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε καλή πορεία στην Ευρώπη, παίζει καλό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» κατέληξε ο Αποστόλης Χαραλαμπίδης που θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι τους Ντάλλα, Πρίφτη, Σαμαρά, Κισκαμπάνη, Καραμανλή, Παληγεώργο, Λαμπρόπουλο, Πεχλιβανόπουλο, Ντατίδη, Ιβανίδη, Κυριάκο, Μούσα, Γεωργίου, Ζυγκερίδη, Σολφερίνο, Ότα, Μιλουντίνοβιτς, Σουλιώτη, Τασιούλη, Παπασάββα, Στεριανό και Χαλούλο.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Καμπαξής (Ευβοίας) με βοηθούς τους κ. Κούλα (Ξάνθης) και Καραϊσαρίδη (Πιερίας) και 4ο τον κ. Συμεωνίδη (Πιερίας).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τον δρόμο που χάραξαν Βέροια, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν σήμερα και αύριο οι υπόλοιποι διεκδικητές του «εισιτηρίου» που οδηγεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Την πρόκριση έχει εξασφαλίσει και ο ΟΦΗ (3ος όμιλος), αφού παίρνει «στα χαρτιά» το «τρίποντο» στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και έτσι με επτά βαθμούς θα δώσει το «παρών» στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στις πρώτες δύο αγωνιστικές του 1ου ομίλου, φιλοξενείται από τον Φωστήρα, ενώ δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο, αφού χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπορέσει να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Φωστήρας - Ολυμπιακός (19:30, Δημ. «Σπ. Γιαλαμπίδης»): Παπαδόπουλος, Πάτρας (Μακεδονίας), Μπετσόγλου, 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Πανιώνιος - Παναχαϊκή (19:30, Γήπεδο Νέας Σμύρνης): Στυλιάρας, Κωστάρας, Ζυγούρης (Αιτ/νίας), 4ος Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός ........2-1 ...4

2. Παναχαϊκή...........2-1 ...3

3. Πανιώνιος ...........1-1 ...2

. Φωστήρας.............0-2 ...1

2ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ (17:15, ΕΑΚ Κέρκυρας): Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Κουρομπίλια (Δυτ. Αττικής), Ποντίκης (Πρέβεζας), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας)

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλαμαριάς (17:15, Εθν. Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες»): Παπαπέτρου, Γεωργαράκος (Αθηνών), Χουλιάρας (Αιτ/νίας), 4ος Πουλημάς (Κερκύρας)

Βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα.........2-1 ...4

2. Κέρκυρα..............3-1 ...3

. Απ. Καλαμαριάς....1-3 ...3

4. ΠΑΟΚ ................1-2 ...1

3ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου

Νίκη Βόλου - ΟΦΗ Δεν θα διεξαχθεί

Ξάνθη - Ζάκυνθος (15:00, Skoda Ξάνθη Arena): Κύζας (Δράμας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιοζόπουλος (Ημαθίας), 4ος Κυριαζίδης (Έβρου)

Βαθμολογία

1. ΟΦΗ ...................2-1 ...4

2. Ξάνθη .................1-1 ...3

3. Ζάκυνθος ............1-1 ...1

4. Νίκη Βόλου .........0-1 ...0

4ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Εθνικός Γαζώρου - Λεβαδειακός (15:00, Δημ. Σερρών): Κιοτζένης (Ξάνθης), Χαρίσης (Γρεβενών), Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), 4ος Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Πλατανιάς - Ηρακλής (15:00, Δημ. Περιβολίων): Λαμπρόπουλος, Σταθόπουλος (Ηλείας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), 4ος Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βαθμολογία

1. Ηρακλής .............3-2 ...4

2. Λεβαδειακός .......3-1 ...4

3. Πλατανιάς ...........3-3 ...3

4. Εθνικός Γαζώρου..2-5 ...0

5ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου

ΑΕΚ - Ατρόμητος (17:15, ΟΑΚΑ): Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου), Μπαλτάς (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), 4ος Μήτσιος (Ηπείρου)

Πανθρακικός - Ηρακλής Ψαχνών (17:15, Δημ. Κομοτηνής): Κομίνης (Θεσπρωτίας), Εμπλιούκ (Ξάνθης), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), 4ος Καραντώνης (Ημαθίας)

Βαθμολογία

1. ΑΕΚ ...................3-0 ...4

2. Ατρόμητος ...........2-1 ...4

3. Πανθρακικός........1-1 ...2

4. Ηρακλής Ψαχνών..0-4 ...0

6ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Ερμιονίδα – Εργοτέλης (15:00, Δημ. Κρανιδίου): Σπάθας (Πειραιά), Μαγιάννης, Γεωργαράς (Άρτας), 4ος Αντωνίου (Ανατ. Αττικής)

Βέροια - Απόλλων Σμύρνης (15:00, Δημ. Βέροιας): Ντίτσος (Πρέβεζας), Σίπκας (Πέλλας), Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βαθμολογία

1. Βέροια.................6-1 ...6

2. Απόλλων Σμ. .......3-2 ...4

3. Εργοτέλης ........ ..2-4 ...1

4. ΑΕ Ερμιονίδας . ...1-5 ...0

7ος όμιλος

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου

Τύρναβος - Αστέρας Τρίπολης (15:00, Αλκαζάρ): Καμπαξής (Ευβοίας), Κούλα (Ξάνθης), Καραϊσαρίδης, 4ος Συμεωνίδης (Πιερίας)

Καλλονή - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης): Μάνταλος (Καβάλας), Απτοσόγλου, Δόσης (Αθηνών), 4ος Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βαθμολογία

1. Αστέρας Τρ.... ...6-2 ...6

2. Τύρναβος............3-2 ...4

3. Καλλονή ............2-3 ...1

4. Αιγινιακός...........2-6 ...0

8ος όμιλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου

ΑΟ Χανιά – Παναθηναϊκός (19:30, Δημ. Περιβολίων): Γιάχος (Χίου), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), 4ος Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου (19:30, Γήπεδο Παναιτωλικού): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεσσήνης (Αχαΐας), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός.....4-1 ...6

2. Χανιά ................1-0 ...4

3. Ολυμπιακός Β....0-1 ...1

4. Παναιτωλικός......1-4 ...0

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass