ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Επιτυχίες αθλητών του ΕΟΣ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 7:47

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΕΟΣ Λάρισας από το τμήμα της χιονοδρομίας καθώς το περασμένο Σαββατοκύριακο στο όρος Βόρας (Καϊμακτσαλάν) στους αγώνες καταβάσεων, των παμπαίδων και παγκορασίδων Βόρειας και Νότιας Περιφέρειας συμμετείχαν επτά αθλητές, αθλήτριες στα αγωνίσματα του compi (Slalom και GS) και του GS και έφεραν διακρίσεις και μετάλλια στη Λάρισα μετά από απουσία πολλών ετών.

Συγκεκριμένα οι:

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο Compi και 1ος πανελλήνια στην ηλικία του (2004), 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο GS και 1ος πανελλήνια στην ηλικία του 2004.

ΠΑΛΑΝΤΖΑ ΡΑΦΑΗΛΙΑ : 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στο Compi και 1ος πανελλήνια στην ηλικία του (2005), 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο GS και 1ος πανελλήνια στην ηλικία του (2005)

ΔΡΑΚΩΤΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ : 12ος στο Compi, 11ος στο GS

ΧΑΤΖΗ ΑΣΗΜΙΝΑ : 12η στο Compi, 14η στο GS

ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ ΔΗΜΤΡΑ : 13η στο Compi, 9η στο GS

ΤΡΑΝΤΟΥ ΕΦΗ : 14η στο Compi, 13η στο GS

ΖΙΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ : 12η στο GS

Οι παραπάνω θέσεις και η εμφάνιση τους, δείχνει τη νέα δυναμική που αναπτύσσεται στο τμήμα χιονοδρομίας του ΕΟΣ Λάρισας και ´´γεννά´´ υποσχέσεις και προσδοκίες για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον!

Με περηφάνια, λοιπόν, ο ΕΟΣ κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του. Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε τα λαρισινά παιδιά στη χιονοδρομία, με έμπνευση για την αγάπη για το βουνό, τις αθλητικές δραστηριότητες και να τους εθίσουν σε πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας. Οι προπονήσεις περιλαμβάνουν πρόγραμμα εξορμήσεων σε χιονοδρομικά κέντρα, προπόνηση επι ξηρού και κατασκήνωση κατά τη θερινή περίοδο στο καταφύγιο του Κισσάβου, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για τη χειμερινή περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass