ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Είμαστε κοντά σας στη μάχη της ανόδου»

* Ποια τα σχέδια του τεχνικού Σάκη Τσιώλη για το αυριανό σούπερ παιχνίδι * Πρωτοβουλία του Αλέξη Κούγια για συνάντηση προέδρων ΠΑΕ στη Λάρισα * Επίσκεψη σχολείων σήμερα στο Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2016 10:30

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το αυριανό σούπερ παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (6.30 μ.μ., Ael Fc Arena) ενώ το ίδιο κάνουν και οι φίλαθλοι με τη συνεχή αγορά εισιτηρίων που φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς.

Χθες στην προπόνηση που έγινε στο Ael Fc Arena οι παίκτες δέχθηκαν επίσκεψη από μια μερίδα φιλάθλων του συνδέσμου «Monsters». Οι φίλαθλοι μίλησαν στους ποδοσφαιριστές και τους είπαν τα εξής: «Γνωρίζετε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε και εμείς θέλουμε να σας πούμε ότι θα είμαστε όχι μόνο στον αυριανό αγώνα δίπλα σας αλλά σε όλα τα παιχνίδια με στόχο να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Να είστε συγκεντρωμένοι και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε».

Στη συνέχεια στην προπόνηση που ακολούθησε ο Σάκης Τσιώλης έδειξε να δοκιμάζει διάφορες τακτικές για τον αυριανό αγώνα. Κυρίως το 4-3-3 και το 4-4-2 ενώ όλα δείχνουν ότι θα αγωνισθούν μαζί Μπόγιοβιτς και Μαρουκάκης. Ο τελευταίος βρίσκεται σε... πελάγη ευτυχίας αφού η σύζυγός του περιμένει να του φέρει στον κόσμο μια κορούλα.

Από κει και πέρα στην άμυνα στη δεξιά πλευρά ο Νικολακάκης δείχνει να επανέρχεται αφού ο Ρέντζας έχασε κάποιες προπονήσεις για προσωπικό πρόβλημα. Η απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

Για τις θέσεις στα πλάγια ο Πάτο μάλλον είναι το φαβορί να αγωνισθεί αντί του Βαρέλα. Ο Σάκης Τσιώλης πειραματίζεται σε σχήματα και όλα θα φάνουν σήμερα στην τελευταία προπόνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι τραυματίες Βέρτζος και Ροβίθης ενώ ο Κουτσιανικούλης θα συμπεριληφθεί στην αποστολή κανονικά.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ

Μετά τα όσα συνέβησαν στον διακοπέντα αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας πήρε πρωτοβουλία να συγκεντρώσει προέδρους ΠΑΕ στη Λάρισα με στόχο να μιλήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δεν μπορεί για χάρη του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να την πληρώνουν όλες οι ΠΑΕ. Άλλωστε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τέσσερις ομάδες». Αυτά μας είπε χαρακτηριστικά για την κίνησή του και ήδη έχουν ανταποκριθεί τρεις ΠΑΕ Σούπερ Λίγκα.

ΕΚΔΡΟΜΗ

Τέσσερα σχολεία θα βρεθούν σήμερα στο Ael Fc Arena που μετέχουν και σε προγράμματα ευρωπαϊκά για να ενημερωθούν για το σήμα της ομάδας αλλά και για να δούνε τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Στους μαθητές θα μιλήσουν οι κ.κ. Κούγιας, Λιόντος αλλά και παίκτες της ομάδας.

Υπέρ η προϊστορία

Είκοσι έξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Απόλλων Σμύρνης, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαπέντε νίκες, οι φιλοξενούμενοι πέντε, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η Λαρισινή ομάδα με 40-16.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass