ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ:

Πετύχαμε μια σημαντική νίκη

* Και συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη σωτηρία

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 9:50

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου ο Τύρναβος 2005 την περασμένη Κυριακή, όταν από σέντρα του Λούγκου ο Καρατάσιος με κεφαλιά πέτυχε το πολύτιμο 1-0, την ώρα που η αγωνία χτυπούσε… κόκκινο(77΄).

Το τρίποντο αυτό έδωσε μια βαθιά βαθμολογική ανάσα στους «κυανέρυθρους» που βλέπουν πλέον ότι είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής στη Γ' Εθνική κατηγορία, χωρίς όμως ο ενθουσιασμός να ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια.

Άλλωστε έχει ακόμη πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, διότι ο δρόμος προς τη σωτηρία, κρύβει πολλές παγίδες.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Μιλτιάδη Ζιάκα, ο οποίος και επισήμανε τα εξής:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που η βαθμολογική θέση τον αδικεί. Αυτό που εγώ έχω να πω για τους παίκτες μου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι ότι η προσπάθειάς τους από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι καταπληκτική.

Γνωρίζουμε ότι για τη φανέλα του Τυρνάβου η νίκη είναι υποχρέωση , θα πρέπει όμως να είμαστε λογικοί και συνειδητοποιημένοι για την προσπάθεια που γίνεται από ένα τέτοιο σύνολο, και μέσα από θετική προσέγγιση της πραγματικότητας η πίεση στην οποία καλούνται αυτά τα νεαρά παιδιά να αντεπεξέλθουν να είναι τέτοια έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς όλοι μαζί να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα την προσπάθεια για την σωτηρία, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Α.Ε. Φαρκαδόνας και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ακόμη τρεις βαθμούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass