ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΤΑΓΜΑ ΚΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ (1-0)

Μεγάλος άτυχος ο Γκουντρουμπής του Οικονόμου

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2015 14:48 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:29

 

Το 2015 ξεκίνησε άσχημα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Τσαριτσάνης Φώτη Γκουντρουμπή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη φιλική αναμέτρηση με τον Δωτιέα Αγιάς, που διεξήχθη στο «Γιώργος Μητσιμπόνας». Συγκεκριμένα, στο 22’ της αναμέτρησης πάγωσαν στην κυριολεξία όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς ο Γκουντρουμπής βρέθηκε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλό του. Από τις κραυγές που έβγαλε όλοι κατάλαβαν ότι ήταν κάτι σοβαρό και οι υπεύθυνοι της ομάδας μετά τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ κάλεσαν ασθενοφόρο, που πήγε στο γήπεδο μετά από 25’ περίπου. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, η διάγνωση ήταν ότι υπέστη κάταγμα κνήμης και περόνης στην ποδοκνημική και σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί. Ειρωνεία της τύχης για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι ότι είχε σκοράρει στο 14’, μετά από προσπάθεια του Κουμπούρα. Οι συμπαίκτες του, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ομάδας είναι κοντά στον Γκουντρουμπή από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του και του εύχονται ολόψυχα περαστικά και να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στα γήπεδα. Μετά το συμβάν εξετάστηκε το ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του αγώνα, αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε ύστερα από 12 λεπτά σε υποτονικούς ρυθμούς και ολοκληρώθηκε κανονικά με τους «Πράσινους» της Τσαριτσάνης να κερδίζουν τελικά με 1-0.

*Τη φιλική αναμέτρηση διηύθυναν τρεις γυναίκες, η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, η Δήμητρα Τσακνάκη και η Ευαγγελία Δεληγιάννη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος, Καραγκούνης, Σενκάι, Γκουντρουμπής (33’ λ.τ Κουλτσιάκης), Χάμος, Καλφούντζος. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι: Παπαγεωργίου, Μπαλής, Παπαϊωάννου, Αράπογλου.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Λάιος, Δημολιός, Κοκκίνης, Κουρδής, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον, Λούγκος. Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Τσακάλι, Κατσίκης, Κράββαρης, Μίλκοβιτς, Σελήνης, Γούτος.

* Η διοίκηση του Δωτιέα εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο ποδοσφαιριστή του Οικονόμου Φώτη Γκουντρουμπή και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass