Σήμερα στις 15:00 το ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2015 14:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:29

 

Η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό χθες, λίγη ώρα μετά τη διακοπή του μεταξύ τους αγώνα στο 27ο λεπτό λόγω ομίχλης, για τη συνέχιση της αναμέτρησης σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 δε βρήκε αντίθετη τη Σούπερ Λίγκα κι έτσι καιρού επιτρέποντος ο αγώνας θα συνεχιστεί το μεσημέρι τις 5ης Ιανουαρίου.

Οι δύο ομάδες ενημέρωσαν χθες τη διοργανώτρια αρχή για την απόφασή τους, ελπίζοντας ότι αυτή την φορά ο καιρός δεν θα στα σταθεί εμπόδιο στην έναρξη και την ολοκλήρωση του ματς.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, παραδέχθηκε χθες ότι από τη στιγμή που οι δύο ΠΑΕ έστειλαν ενυπόγραφο το αίτημά τους για τη διεξαγωγή του αγώνα σήμερα το μεσημέρι στις 15:00, αν και με βάση τον κανονισμό το ματς έπρεπε να ξεκινήσει ένα 24ωρο μετά την προβλεπόμενη ώρα έναρξής του, στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή, στις 19:30.

Η σέντρα του ματς, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός θα γίνει από το 40', ενώ θα κρατηθούν 19 λεπτά καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Οι αντίπαλοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τις ίδιες ενδεκάδες που ξεκίνησαν το χθεσινό παιχνίδι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass