ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ» ΟΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0

«Λύγισε» στο τελευταίο τέταρτο ο Δωτιέας

* Είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με τους Γκουντρουμπή και Τσιρογιάννη

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 8:41

Προσπάθησε χθες φιλότιμα στον Βόλο ο Δωτιεάς, αλλά έχασε τελικά από την αποφασιστική Νίκη Βόλου, με σκορ 2-0.

Οι «Κόκκινοι» της Αγιάς προσπάθησαν να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου  τους και μέχρι ένα σημείο τα πήγαν πολύ καλά, καθώς κρατούσαν μέχρι το 75΄, τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η  πίεση ήταν μεγάλη από την πλευρά της Νίκης, που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 75΄και στις καθυστερήσεις, «σφράγισε» το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Όμως και ο Δωτιέας είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις και πριν γίνει το 2-0, να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει έναν βαθμό.

Ο Κώστας Βελιτζέλος τεχνικός της Νίκης Βόλου, κάτω από τα γκολπόστ χρησιμοποίησε   για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τον Βρονταρά,  έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ιβανίδη, Κοτίτσα, Ναουμίδη και Παπαδόπουλο. Αμυντικός χαφ ήταν ο Κυπτίου, με εσωτερικούς μέσους τους Νοριέγα και Ιορδανίδη (μέσα δεξιά και μέσα αριστερά αντίστοιχα). Την επιθετική τριπλέτα αποτέλεσαν οι Ελευθεριάδης (δεξιά), Λίμα (αριστερά) και Κανελλόπουλος (στην κορυφή).

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Μάγγος, προπονητής του Δωτιέα πέλεξε το 4-2-3-1. Την εστία υπερασπίστηκε ο Παϊτέρης, ενώ στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Καραγιάννης (δεξιά), Σελήνης (αριστερά), Τσάκαλι και Κόκκας (σέντερ μπακ). Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν οι Σούλι, Ντακούλας (στον άξονα), Πέδρο (δεξιά), Κορλός (αριστερά), με τον Ουζούνογλου να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Τσατσαλίδη, που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Η Νίκη όπως ήταν επόμενο πίεσε από την αρχή, αλλά η καλοστημένη άμυνα της αγιώτικης ομάδας δεν επέτρεψε να γίνει αυτό που ήθελαν οι γηπεδούχοι, να ανοίξουν νωρίς το σκορ.

Στο 9’ ο Κυπτίου εκτέλεσε φάουλ, όμως οι Ναουμίδης και Κανελλόπουλος δεν μπόρεσαν να βρουν την μπάλα, ενώ στο 11’ ο Παϊτέρης μπλόκαρε έγκαιρα προ του Κανελλόπουλου.

Από μια καλή συνεργασία στο 21΄μεταξύ Νοριέγα, Ιορδανίδη και Κανελλόπουλου, τελικός αποδέκτης ο τελευταίος  σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα γκολπόστ.

Επίσης στο 31’, ο  Νοριέγα βρήκε τον Λίμα κι εκείνος με τη μία τον Κανελλόπουλο που έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αν και βρισκόταν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παϊτέρη.

Και στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Λίμα πέρασε ωραία πάσα για τον Κανελλόπουλο, που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και έβγαλε τη σέντρα. Ωστόσο ο Ελευθεριάδης, σούταρε απευθείας πάνω από την εστία.

Στο διάστημα αυτό ο Δωτιέας δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Βρονταρά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον αμυντικό τομέα.

Στην επανάληψη  και συγκεκριμένα στο 52’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νοριέγα, ο Ελευθεριάδης κέρδισε την πρώτη κεφαλιά, αλλά ο Ναουμίδης δεν μπόρεσε να τον μιμηθεί πιεζόμενος, ενώ τρία λεπτά μετά Ιορδανίδης και Νοριέγα έπαιξαν το «ένα-δύο», με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την αριστερή συμβολή των δοκών. Επίσης στο 59’ ο Νοριέγα έπιασε συρτό σουτ, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παϊτέρης, ενώ το ίδιο έπραξε ο νεαρός γκολκίπερ και σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ελευθεριάδη στο 61’.

Δυστυχώς όμως για την ομάδα της Αγιάς, στο  75’  ο Νοριέγα πήρε την μπάλα από τον Μέτσε κι ενώ ζητούσε ο Κανελλόπουλος, ο Ισπανός προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του και  έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παϊτέρη που έπεσε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ.

Η Νίκη θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 86’. Ο Ιβανίδης με πλάγιο τροφοδότησε τον Ελευθεριάδη που σούταρε εν κινήσει, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Και στις καθυστερήσεις, ο Δωτιέας έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα στο 90΄+1  ο Γκουντρουμπής επιχείρησε μακρινό σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσο, άλλα ο Βρονταράς απέκρουσε με υπερένταση και κράτησε το 1-0. Επίσης στο 90΄+4 ο Τσιρογιάννης πήγε να αιφνιδιάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα εκτελώντας φάουλ από μακρινή απόσταση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Και στην επόμενη φάση ο αλάνθαστος Παϊτέρης προσπάθησε να παίξει ως λίμπερο, αλλά ο Ελευθεριάδης του έκλεψε την μπάλα και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διύηθηναν οι κ.  Ψυχούλας, Φίλος (Βοιωτίας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: 90’ +3, Μέτσε/ 47’ Σούλι, 78’ Τσατσαλίδης  ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Κώστας Βελιτζέλος): Βρονταράς, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας, Ναουμίδης, Κυπτίου, Ιορδανίδης (66’ Μέτσε), Νοριέγα (81’ Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Λίμα (46’ Μπαλαράμπε), Κανελλόπουλος,

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ(Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Καραγιάννης, Σελήνης, Τσακάλι, Κόκκας, Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Ουζούνογλου (68’ Κόκκινος), Πέδρο (74’ λ.τρ. Τσιρογιάννης), Κορλός (61’ λ.τρ. Γκουντρουμπής).

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ…

Ένα τροχαίο πριν από λίγες ημέρες είχε ως αποτέλεσμα ο αδελφός του Κώστα Καρβούνη να διακομισθεί στον Νοσοκομείο και να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο ποδοσφαιριστής του Δωτιέα βρισκόταν  συνεχώς κοντά στον αδελφό του που έδινε σκληρή μάχη και χθες δεν μπόρεσε να αγωνισθεί στον Βόλο, αφού ειδοποίησε τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή του Γιάννη Μάγγο.

Πάντως συνεχώς ενημερωνόταν για την εξέλιξη του αγώνα και νοερά ήταν κοντά στους συμπαίκτες του.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

-Φαρκαδόνα - Πύδνα Κίτρους 0-3 (27’ Πετρουζέλης, 29’ Καμπλιώνης, 81’ Γελαδάρης)

-Μαρτίνο - Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0 (67’ Καντού)

-Οικονόμος Τσαριτσάνης - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-2 (29’ Καραγκούνης - 66’ Τσαγκαράκης, 70’ Καρατζάογλου)

-Τύρναβος – Καραϊσκάκης 0-1 (20’ Φέτσης)

-Φωκικός - Ρήγας Φεραίος 0-3 α΄α’

-Αιγινιακός - Θεσπρωτός 3-2 (7', 29’ Γκούρτσας, 17' Καρακατσάνης - 47’ Στεφανίδης, 90’ +1  Νάκος)

-Νίκη Βόλου - Δωτιεάς 2-0 (75’ Νοριέγα, 90΄+4 Ελευθεριάδης)

-Πιερικός –Καναλάκι  1-0 (48’πεν. Κουρούπης)

-Ρεπό είχε ο Πύρασος Ν. Αγχιάλου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 21 αγώνες)

1. Καραϊσκάκης ΑΕ       36-16      47

- - - - - - - - - - - - - - -

2. Αιγινιακός 37-12      44

3. Νίκη Βόλου        27- 14     38

4. Θεσπρωτός       25-17      35

5. Πύδνα Κίτρους         30-12      35

6. Ρήγας Φεραίος 23-15     32

7. Πιερικός    24-11      29

8. Πύρασος Ν. Αγχιάλου     21-22      27

9. Εθνικός Φιλιππιάδας      9-9  26

- - - - - - - - - - - - - - -

10. Αχ. Νεοκαισάρειας        24- 32     25

11. Τύρναβος 2005      14- 15     22

12. Οικονόμος Τσαριτσάνης      19-27      21

13. Δωτιεύς Αγιάς        14-23      20

14. Αχέρων Καναλακίου     10-22      14

15. Φαρκαδόνα    22-34      13

16. Οπούντιος Μαρτίνου    10-26      12

17. Φωκικός 9-41        -1

* Ο Φωκικός έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα

* Η Νίκη Βόλου έχει -2 βαθμούς με απόφαση

της Π.Ε. ΕΠΟ * Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με από-

φαση της Football League * Η Φαρκαδόνα έχει -3

βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ

*Στον δεύτερο γύρο έχουν κάνει το ρεπό τους

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους,  Οικονόμος Τσαριτσάνης και Πύρασος Νέας Αγχιάλου

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(22η αγων.-21/2-15:00)

Μαρτίνο-Φαρκαδόνα

Πύδνα Κίτρους-Οικονόμος

Φιλιππιάδα- Τύρναβος2005

Νεοκαισάρεια-Πύρασος

Α.Ε.Καραϊσκάκης-Φωκικός 3-0 α.α.

Ρήγας Φεραίος- Νίκη Βόλου

Θεσπρωτός-Πιερικός

Δωτιέας-Καναλάκι

*Ρεπό έχει ο Αιγινιακός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass