ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ Ο ΓΣΛ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΟΛΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

Αγώνας πρόκληση αλλά και… γιορτή

*Πολλές εκπλήξεις για τους… «ερωτευμένους» φιλάθλους λόγω της ημέρας ετοιμάζουν οι «πράσινοι» που θα είναι γεμάτοι με… πάθος για τη νίκη

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 7:40

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το απόλυτο φαβορί της Β’ Εθνικής, Αίολο Αστακού, θα υποδεχθεί ο Γυμναστικός μεθαύριο Κυριακή, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου (κλ. Νεάπολης, 17.00). Το παιχνίδι αποτελεί πρόκληση για τη λαρισινή ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να πετύχει αυτό που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα μέχρι τώρα, δηλαδή να «σπάσει» το αήττητο του αντιπάλου της. Ο Αίολος Αστακού με 16 σερί νίκες κατέχει το ρεκόρ στη Β’ Εθνική (πέρσι το Πευκοχώρι είχε σταματήσει στις 14 νικηφόρες εμφανίσεις) και παράλληλα είναι η μοναδική αήττητη ομάδα φέτος στην Ελλάδα σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών. Με εξαιρετικά μεγάλο μπάτζετ για την κατηγορία και παίκτες εγνωσμένης αξίας.

Από την άλλη πλευρά ο Γυμναστικός, παραμένοντας πιστός στη φιλοσοφία του ότι το μπάσκετ είναι γιορτή και επειδή η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα συμπίπτει με τη γιορτή των ερωτευμένων, έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις μέσα σε… ερωτική ατμόσφαιρα για το φίλαθλο κοινό της πόλης και ιδιαίτερα για τα ζευγάρια που θα βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Νεάπολης για να απολαύσουν ένα παιχνίδι που υπόσχεται υψηλό μπασκετικό θέαμα και πολλές συγκινήσεις. Συγκεκριμένα δέκα τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι κρασί των χορηγών της ομάδας και από επιλεγμένα μαγαζιά (καφέ, μπαρ, εστιατόρια) της πόλης, στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν οποιαδήποτε μέρα επιθυμούν. Επιπλέον, οι cheerledears «Burn The Floor» έχουν ετοιμάσει special χορογραφίες για τη συγκεκριμένη μέρα συμπεριλαμβανομένης μιας έκπληξης για το ημίχρονο του αγώνα.

«Για εμάς το μπάσκετ είναι έρωτας... γι’ αυτό προσπαθούμε σε κάθε αγώνα να βάζουμε όλο μας το πάθος και να δημιουργούμε μια γιορτή με δώρα, εκπλήξεις, αγάπη και σεβασμό!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Γυμναστικού.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία των «πρασίνων» για τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής, ο τεχνικός Γιώργος Ζαφειρούδης παρουσιάζεται προβληματισμένος, καθώς οι τραυματισμοί δημιουργούν εμπόδια στην ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν απουσίες την Κυριακή.

Συγκεκριμένα εκτός προπονήσεων βρίσκονται ο Σπανούλης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, καθώς επίσης και ο Δερμιτζάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν χρόνιο τραυματισμό και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Επομένως η συμμετοχή των δύο παικτών κρίνεται αμφίβολη και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Σήμερα εν τω μεταξύ το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ

Οι διαιτητές και κομισάριοι που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής του 2ου της Β’ Εθνικής Ανδρών (14/2), είναι οι εξής:

Αρναίας, 17.00, Στρατώνι-Πιερικός Αρχέλαος: Φακίτσας-Ξέρας (Παπαγεωργίου)

Νεάπολης, 17.00, ΓΣΛ 1928-Αίολος Αστακού: Συμεωνίδης-Τζιοπάνος Γ. (Σταμάτης)

Καστοριάς, 17.00, Καστοριά-Αγρίνιο: Παγώνης-Πιτσίλκας Β. (Κηπουρίδης)

Ιωνίας Διαβατών, 17.00, Ιωνικός -ΑΕΛ: Τσιαπλής-Ταρενίδης Κ. (Μήτσιου)

Πολυγύρου, 17.00, Πολύγυρος-Ερμής Λαγκαδά: Γερακίνης-Ζαχαρής (Πολυχρονίδης)

Ανατόλια, 20.00, Ανατόλια-Ευκαρπία: Τσιρτσιμάλης-Δαμίγος (Σακελλαρίου)

Άργους Ορεστικού, 17.00, Άργος Ορ.-Τιτάνες Παλαμά: Σιταρίδης-Κοϊμτζόγλου (Βόντζας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass