ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑΘ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Τέσσερις μνηστήρες για ένα κύπελλο

*Φάρσαλα – Ολυμπιακός Βόλου (5 μ.μ.) και Ερμής Αγιάς – Ίκαροι Τρικάλων (7 μ.μ.)

Δημοσίευση: 02 Ιαν 2015 18:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

 

Του Κ. Γκιάστα

Διήμερο κυπέλλου θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό του Αλκαζάρ καθώς θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της διοργάνωσης της ΕΣΚΑΘ που αποτελεί μια πραγματική γιορτή για το θεσσαλικό μπάσκετ. Το φετινό τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη ενός «εργάτη» του αθλήματος του Χαράλαμπου Βάτσιου.

Ερμής Αγιάς, Φάρσαλα, Ολυμπιακός Βόλου και Ίκαροι Τρικάλων θα διεκδικήσουν το τρόπαιο που πέρυσι πήγε στα χέρια της Καρδίτσας μετά από παιχνίδια με συγκλονιστική εξέλιξη.

Στο φετινό τουρνουά υπάρχει το φαβορί που είναι ο Ερμής Αγιάς και αύριο στις 19.00 αντιμετωπίζει στον δεύτερο ημιτελικό τους Ίκαρους Τρικάλων. Νωρίτερα στις 17.00 υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός εκεί όπου οι εξελίξεις ίσως επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ο λόγος για τον ΓΣ Φαρσάλων που τελείωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει για περίπου 3 μήνες τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο που είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ των ομάδων του νομού Λάρισας για τα σημερινά τους ματς έχει ως εξής:

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ

Με τον Νέστορα Κόμματο να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ερμή Αγιάς, όπου και να παίζει η ομάδα αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τους φιλάθλους καθώς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτόν τον αθλητή. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σήμερα στον δεύτερο ημιτελικό.

 «Εμείς έχουμε σαν στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι. Η διακοπή έκανε κακό σε όλες τις ομάδες. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για όλες τις ομάδες και να νοιώσει σαν γιορτή και ο καλύτερος να κερδίσει» δήλωσε σχετικά ο προπονητής Γρηγόρης Γιασάρης μιλώντας στην «Ε».

Αγωνιστικά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και οι: Δαουλαρης, Χαλκιας, Κόμματος, Γουλας, Χατζης , Νικοπουλος, Γαλανης, Γκαμπετας, Αργυρούλης, Αγορίτσας, Γκανέτσας και Χρήστου θα βρίσκονται στην αποστολή.

ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Λίγο πριν φύγει το 2014 έλυσαν τη συνεργασία του με τον Γιάννη Τσίμα τα Φάρσαλα και το ανακοίνωσαν ως εξής: «Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ανακοινώνει τη διακοπή συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιάννη Τσίμα. Τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα αξιέπαινη προσπάθεια και προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Καινούριος προπονητής είναι πλέον ο Θωμάς Αλεξίου που κατάγεται από τα Τρίκαλα, είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής με ειδικότητα μπάσκετ και εργάσθηκε ως προπονητής και βοηθός προπονητή σε Θεσσαλικές ομάδες, όπως ΑΣ Τρίκαλα, Τιτάνες Παλαμά και Αίολο Τρικάλων.

Όμως η μεγάλη ατυχία για τον ομάδα των Φαρσάλων είναι ο τραυματισμός του σπουδαίου αθλητή Χρήστου Αναγνωστόπουλου από τροχαίο ατύχημα.

Σοφαδίτης, Τσέλιος, Ίλτσογλου, Μπίνας, Μάρκος, Ψύρρας Δ., Ψύρρας Θ., Δημητρακόπουλος, Κατσαβέλης, Κουτζούχας, Κόφφας, Ραίδης και Τριανταφύλλου θα είναι στην αποστολή.

Ωστόσο τα Φάρσαλα αναμένεται να έχουν και οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων τους καθώς ανακοινώθηκε πως : «Από το χώρο του κλειστού  γυμναστηρίου θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 15:00 για τη Λάρισα. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να μετακινηθούν, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη διοίκηση του Γυμναστικού συλλόγου όσο το δυνατό πιο σύντομα. Η τιμή του εισιτηρίου για το κάθε άτομο ορίστηκε στα 2 ευρώ».

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων (συγκεκριμένα το καθαρό προϊόν μετά τα έξοδα) θα δοθεί στο κέντρο προστασίας ατόμων με αναπηρίες «Ο Αριστέας». Το εισιτήριο τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη ημέρα των αγώνων θα στοιχίζει 3 ευρώ.

Το πρόγραμμα είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3-1-15 ημιτελικοί αγώνες

17.00: Ολυμπιακός Βόλου - Γ.Σ. Φαρσάλων

19.00:  Ίκαροι Τρικάλων- Ερμής Αγιάς

ΚΥΡΙΑΚΗ 4-1-15

15.30 Κλιμάκιο Βόλου, Λάρισας- Κλιμάκιο Τρικάλων-Καρδίτσας

18.00 Τελικός Κυπέλλου

ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Πριν τον τελικό της Κυριακής θα υπάρχει αγώνας νεαρών ταλαντούχων παικτών. Γι αυτό το λόγο από τον περιφερειακό προπονητή κ.Μυριτζή Αντώνη καλούνται οι παρακάτω αθλητές να βρίσκονται στο κλειστό Ε.Α.Κ.Λάρισας, την  Κυριακή  και ώρα 15.00 μ.μ

Γεννηθέντες 2000: Τσολάκης Χρ. (Γ.Σ.Αμπελώμα), Τεκούσης Παν. (Γ.Σ.Αμπελώνα) Κουτελίδης (Γ.Σ.Ελασσόνας), Πουλίτσης Φωτ. (Κεραυνός), Μπαλαμώτης Mαp. (Σπάρτακος)

Γεννηθέντες 2001: Τσόγιας Mιx. (Κεραυνός)

Γεννηθέντες 2002: Βησσαρίου Τηλ. (Κεραυνός)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass