Τα παιδιά του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας στη Βασιλίτσα

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2016 23:40

 

Το Φυτώριο Χιονοδρομίας του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας ξεκίνησε τα μαθήματά του για τη φετινή χειμερινή περίοδο. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχή χρονιά του από την επαναλειτουργία του 23 χρόνια μετά. Το πρώτο μάθημα πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3/5 Πηγάδια την Κυριακή 24 Ιανουαρίου και το δεύτερο στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.
Το φετινό Φυτώριο Χιονοδρομίας απαρτίζουν 37 παιδιά και την πρώτη Κυριακή βρέθηκαν στο βουνό συνολικά 72 άτομα, ενώ τη δεύτερη 74 μαζί με γονείς παιδιών και άλλους φίλους-μέλη του Συλλόγου.
Στη Βασιλίτσα τα παιδιά χωρίστηκαν ξανά ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία στις εξής ομάδες: ΧιονοστοιβάδαΧιονοθύελλαSuper ΧιονονιφάδεςΧιονομπαλίτσες και Mini Χιονοδρόμοι. Στο τέλος της μέρας τα παιδιά του περσινού φυτωρίου βελτιώθηκαν κατά πολύ στις στροφές και στο παράλληλο σκι, ενώ πολλά από τα φετινά παιδιά κατάφεραν να παίρνουν τους παιδικούς αναβατήρες με ευκολία, να φρενάρουν σωστά και να βγαίνουν στη στροφή. Τα πιο μικρά παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και εξοικειώθηκαν ακόμη περισσότερο κυρίως με τον εξοπλισμό και με το φρένο, έστω κι αν ο καιρός με τον αέρα δεν ήταν και τόσο ευνοϊκός.
Το επόμενο προγραμματισμένο μάθημα του Φυτωρίου είναι για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας.
Στις εκδρομές του Χ.Ο.Σ. Ελασσόνας μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε το επιθυμεί είτε είναι μέλος του Συλλόγου είτε όχι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass