ΔΗΛΩΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΡΕΝΤΖΑ ΚΑΙ ΖΕΡΗ:

Πάνω απ΄ όλους και απ΄όλα η ΑΕΛ

*«Να επαναφέρουμε την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ» είπαν οι δύο νεοαποκτηθέντες *Τοποθετήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ και για τους Νικολακάκη, Μπουντόπουλο

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2016 10:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας  τον Βασίλη Ρέντζα και τον Αλέξανδρο Ζέρη, παρουσίασε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ο τεχνικός διευθυντής  Θωμάς Κυπαρίσσης, ο οποίος αφού πρώτα τους καλωσόρισε, στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για τις αποδεσμεύσεις των Νικολακάκη, Μπουντόπουλου, μετά από σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε.

Αρχικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης είπε: «Θέλω να καλωσορίσω δύο νέους ποδοσφαιριστές. Ο Βασίλης Ρέντζας  υπέγραψε για 2,5 χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ. Όλοι εδώ ξέρουν το πέρασμά του. Εγώ θέλω να τον καλωσορίσω και πάλι εύχομαι και ο ίδιος να αφομοιώσει το τρόπο παιχνιδιού του και να πετύχουμε τους στόχους. 

Εύχομαι να είναι υγιής και μετά να προσφέρει όσα ονειρεύεται. Μετά από τις συζητήσεις που κάναμε κατάλαβα και εγώ ότι ονειρεύεται σπουδαία πράγματα με την ομάδα.

Παράλληλα καλωσορίζω και τον Αλέξανδρο Ζέρη, που είναι ένα νέο παιδί με πολλές προοπτικές. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες αυτού του ποδοσφαιριστή. Είναι γεννημένος το 1994 και έχει σπουδαίες δυνατότητες. Οι προσωπικοί στόχοι του είναι ίδιοι με της ομάδας. Ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα είναι πάνω από όλους και απ΄όλα. Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή καριέρα και καλή δουλειά μαζί μας».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Βασίλης Ρέντζας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο κ. Κούγια και τον κ. Κυπαρίσση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο προσωπό μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις  για να πετύχει η ΑΕΛ  τον στόχο της  που είναι η άνοδος στην Α΄εθνική».

Αλέξανδρος Ζέρης: «Είμαι πάρα πολύ  ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε μία από τις  μεγαλύτερες  ομάδες  της Ελλάδος. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον κ.Θωμά Κυπαρίσση , τον προπονητή κ. Ράτκο Ντόστανιτς και τον πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια για την ευκαιρία που μου δώσανε να αγωνιστώ σε ένα τέτοιο σύλλογο. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους, που είναι η άνοδος στην Α΄Εθνική».

*Ακολούθως ο Θωμάς Κυπαρίσσης ρωτήθηκε για τις αποδεσμεύσεις των Νικολακάκη και Μπουντόπουλου αλλά και για το αν η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.  Αναλυτικά οι απαντήσεις του τεχνικού διευθυντή στις ερωτήσεις για τα μεταγραφικά της ομάδας:

-Για τις αποδεσμεύσεις των δύο παικτών: «Επειδή εγώ

χειρίσθηκα το θέμα με τα δύο παιδιά, τα λόγια που τους μετέφερα είναι ότι από δω και στο εξής με την εν γένει παρουσία τους δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένη, η  ομάδα. Τους πρότεινα λοιπόν να ψάξουν να βρουν μία άλλη ομάδα. Τους εξήγησα ότι είναι ανθρώπινο,

δεν μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε νωρίτερα εξαιτίας του προβλήματος που είχαμε με τις μεταγραφές μέχρι τελευταία στιγμή και έπρεπε να καλυφθεί πρώτα η ομάδα με κάποια παιδιά που περιμέναμε και γνωρίζεται καλά την ιστορία με τις μεταγραφές. Κάθε μέρα αλλάζανε όλα τα δεδομένα.

Από τη στιγμή που η ομάδα βρήκε τις λύσεις τις οποίες ήθελε, εξήγησα στα παιδιά ότι πρέπει να φύγουνε.

Υπάρχει όμως και ένα αλλά. Ανθρωπιστικά το οποίο μπορείτε να το διασταυρώσετε  και με τα δύο τα παιδιά.

Τους ενημερώσαμε πως σε περίπτωση που δεν βρουν  κάπου αλλού ομάδα επειδή είναι τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, σαφέστατα θα συνέχιζαν μαζί μας.

Απλώς αυτό το οποίο γνωρίζανε είναι ότι με την εν γένει παρουσία τους το πιο πιθανό να είχανε μηδαμινό χρόνο συμμετοχής. Αυτά ήταν τα δεδομένα και νομίζω ότι είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο σε όλες τις ομάδες, κάποιοι παίκτες στις μεταγραφικές περιόδους έρχονται, κάποιοι φεύγουν.

Για τις μεταγραφές δεν παίρνει απόφαση μόνο ένα πρόσωπο. Υπάρχει ένα ολόκληρο team που αποφασίζει γι’αυτές τις κινήσεις. Επίσης δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι κρυφό όπως αναφέρεται. Εδώ πέρα από την αρχή όλα τα κάνουμε φανερά. Έχετε δει αρκετές φορές πως ακόμα και ο κ. Κούγιας έχει δώσει στη δημοσιότητα αρκετά οικονομικά πράγματα για να γνωρίζει ο κόσμος τι συμβαίνει. Ο λόγος που έγινε η αποδέσμευση ήταν αυτός που σας ανέφερα και δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Ότι άλλο και αν ακούγεται διότι δεν το γνωρίζω, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτή τη στιγμή όλοι ξέρουμε ότι μένουνε 15 παιχνίδια στον δεύτερο γύρο, θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και όλοι να βάλουμε πάνω από όλα την ομάδα και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, διότι αυτοί αγωνίζονται».

-Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και η ομάδα είναι πλήρης: «Προς το παρόν έχουμε κλείσει από μεταγραφές, αλλά αν υπάρχει κάτι αξιόλογο το οποίο θα είναι στα δικά μας δεδομένα, θα προχωρήσουμε και γι’αυτό. Υπάρχει πληρότητα πλέον σε όλες τις θέσεις και θεωρώ πως υπάρχουν οι λύσεις. Για τη θέση του επιτελικού μέσου όπως μου αναφέρατε μπορεί να παίξει και ο Χοτζάλι, ο Λαμπρόπουλος, ο Ουρτάδο αλλά ακόμη και ο Βαρέλα που μπορεί να παίξει πιο μέσα.

Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι  με αυτά τα δεδομένα τα οποία κακώς κατά τη γνώμη μου μας βάλανε, έχω τοποθετηθεί και δημόσια γι΄αυτό το θέμα.

Όταν γίνεται μια προκήρυξη  πρωταθλήματος  και θέτεις 18 ομάδες στην αφετηρία, θα πρέπει να αγωνισθούν μέχρι το τέλος με τις ίδιες προϋποθέσεις και τις ίδιες συνθήκες. Για άλλους λόγους που δεν ενδιαφέρουν εμένα, περισσότερο γραφειοκρατικά από προηγούμενες διοικήσεις  η ομάδα πλήρωσε ένα τίμημα, αλλά Δόξα τω Θεώ βρήκαμε κάποιες λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή και αυτό νομίζω ότι έγινε με πολύ κόπο και με πολύ συντονισμένες κινήσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass