ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μπλόκο σε Ντόστανιτς και Μπόγιοβιτς

*Είκοσι μέρες νοκ - άουτ ο Βέρτζος. Κανένα πρόβλημα με Μονιάκη

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2016 10:44

Του Σωτ. Κέλλα

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Κατσάρα και του Ζήση Ζιάγκα έγινε η χθεσινή προπόνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ο Σέρβος τεχνικός που είχε αναχωρήσει αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό για το Βελιγράδι μαζί με τον Μίλαν Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν αφού υπέστησαν τις συνέπειες της καθυστέρησης από τα μπλόκα των αγροτών. Κάτι το οποίο συνέβη και με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κρητικό (ερχόταν από τη Θεσσαλονίκη) αλλά πρόλαβε να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Λογικά σήμερα στις 4 μ.μ. η προπόνηση θα γίνει κάτω από τις οδηγίες του Ντόστανιτς και θα πάρει μέρος κανονικά και ο Μπόγιοβιτς.

Και αν το θέμα των Ντόστανιτς, Μπόγιοβιτς δεν ανησυχεί κανένα, αυτό που προβλημάτισε όλους ήταν ο τραυματισμός του Άγγελου Βέρτζου που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα απουσιάσει είκοσι μέρες από κάθε αγωνιστική δράση. Αντίθετα ο Μονιάκης που αποχώρησε και αυτός τραυματίας δεν έχει κάτι σοβαρό και χθες ακολούθησε προληπτικά ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Λαμπρόπουλο, Τ. Κρητικό υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στις 4 μ.μ. με τους νεοαποκτηθέντες το πρωί να περνούν εργομετρικές εξετάσεις και τους υπόλοιπους σε δυο γκρουπ ιατρικές εξετάσεις.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Και επίσημα δόθηκαν δανεικοί ο Μανακούσιος στη Φαρκαδόνα και ο Χάμος με τον Καμπλιώνη στην Πύδνα Κίτρους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο παίκτες που αποφάσισε η διοίκηση να λύσει τη συνεργασία τους βρίσκονται σε επαφές για ανεύρεση ομάδας. Για τον Μπουντόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Σμύρνης και για τον Νικολακάκη από τα Τρίκαλα.

 Ο Μπουντόπουλος στην προσωπική του ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

«Μετά από αυτό το ξαφνικό αντίο θα ήθελα να ευχαριστήσω από μεριάς μου τον υπέροχο κόσμο της Λάρισας και εύχομαι να πραγματοποιηθεί ο στόχος σας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή για τη στήριξή του και στο τεχνικό τιμ και εννοείται στους συμπαίκτες μου, που περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές και εύχομαι να καταφέρουν αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή. Τέλος ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο που με έκανε να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα!!! Καλή συνέχεια και υγεία σε όλους...»!

Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Με ανακοίνωση με τίτλο "Όχι άλλες ψυχές στα νερά του Αιγαίου…" που εξέδωσε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός, μιλάει για την καθιστική διαμαρτυρία των παικτών, στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και για τις ψυχές των προσφύγων, που χάνονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού

«Με σεβασμό και θλίψη στους εκατοντάδες πρόσφυγες που χάνονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ προσπάθησε να φωνάξει μέσα από τη σιωπή πως δεν πάει άλλο. Ομόφωνα και δίχως δεύτερη σκέψη αποδεχτήκαμε την πρωτοβουλία της ΑΕΛ για καθιστική διαμαρτυρία με σκοπό να ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η φωνή των αθλητών και κατ’ επέκταση η φωνή του απλού πολίτη που αρνείται να δεχτεί πως το 2016 χάνονται τόσες ψυχές τόσο άδικα και απάνθρωπα.

Μπορεί 2’ από τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ να μην στοιχίζουν τίποτα για όλους εμάς, όμως ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας αυτά τα 2’ να ταρακουνήσουν τους υπεύθυνους αυτής της ανείπωτης τραγωδίας.

Όχι άλλα νεκρά παιδιά στο Αιγαίου…

Όχι άλλος αίμα στα γαλάζια νερά της θάλασσας…

Όχι άλλος φόβος στις ψυχές των ανθρώπων…»

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ    

Η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 του Αγροτικού Αστέρα σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 17η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι Φαίακες σημείωσαν έτσι την 11η νίκη τους στο πρωτάθλημα και με 36 βαθμούς ανέβηκαν στη 2η θέση της κατάταξης, εκμεταλλευόμενοι και την ισοπαλία που παραχώρησε την Κυριακή στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας στον Πανσερραϊκό. Στον αγωνα της Κέρκυρας, το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄) με σουτ του Ζορμπά, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κόντου στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα. Το 2-0 σημείωσε ο Κόντος στο 57΄ με διαγώνιο αριστερό σουτ από τα όρια της περιοχής, ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 65΄ με σουτ του Μρντάκοβιτς. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Βενέτης της Κέρκυρας.

Τα αποτελέσματα της 17ης ημέρας και η βαθμολογία:

ΑΕΛ-Αχαρναϊκός           2-0

Πανελευσινιακός-Λαμία 1-1

Παναχαϊκή-Καλλιθέα      0-1

Παναιγιάλειος-Χανιά       1-1

Αναγέννηση Καρδίτσας-Κισσαμικός        0-1

Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου       3-0 (α.α.)

Εργοτέλης-Ζάκυνθος     0-3 (α.α.)

Απόλλων Σμύρνης-Πανσερραϊκός           1-1

Κέρκυρα-Αγροτικός Αστέρας      2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 17 αγώνες)

 1. ΑΕΛ             38

 2. Κέρκυρα      36

 3. Απόλλων Σμύρνης    35

 4. Τρίκαλα         31

 5. Καλλιθέα     27

 6. Κισσαμικός   25

 7. Λαμία            24

 8. Αναγέννηση Καρδίτσας         22

 9. Αχαρναϊκός 21

10. Παναιγιάλειος          20

11. Ολυμπιακός Βόλου  19

12. Εργοτέλης   19

13. Αγροτικός Αστέρας  18

14. Χανιά          18

15. Πανσερραϊκός          18

16. Παναχαϊκή   17

17. Ζάκυνθος     16

18. Πανελευσινιακός      14

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

15:00 Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 2 HD

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

15:00 Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός

15:00 Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Κισσαμικός-Τρίκαλα

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

Χανιά-Εργοτέλης 3-0 α.α

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

15:00 Καλλιθέα-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

18:00 Λαμία-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass