ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ (0-0)

Καταδικαστική ισοπαλία για τον Αμπελωνιακό

* Στο α’ ημίχρονο ήταν καλή η λαρισινή ομάδα η οποία χάνει πλέον το τρένο της ανόδου στη Γ’ Εθνική

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2015 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:31

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Το όνειρο της ανόδου στη Γ’ Εθνική έσβησε χθες για τον Αμπελωνιακό ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Πύδνα Κίτρους. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε ως απόρροια της όχι ικανοποιητικής, κατά γενική ομολογία, εικόνας των «πρασίνων» αφού μόνο στο πρώτο ημίχρονο έδειξαν πάθος, αγωνιστικότητα και θέληση, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αντίθετα, για τους φιλοξενούμενους ο χθεσινός βαθμός σε συνάρτηση με την ισοπαλία του Ατρόμητου Παλαμά στον Αλμυρό (1-1) τους φέρνει αγκαλιά με την άνοδο στη Γ’ Εθνική αφού τους αρκεί η νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό του 6ου ομίλου Αλμυρό η οποία τηρουμένων των αναλογιών θεωρείται βέβαιη.

Μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια των παικτών του Τάκη Παραφέστα (από την πλευρά της Πύδνας παρευρέθηκαν περί τους 50 φιλάθλους μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ε. Λαγδάρης) ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό του και δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να πράξει το αυτονόητο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Γρηγορίου προσπάθησε να γίνει απειλητικός, όμως ο Ίτσιος μπλόκαρε το σουτ, για να φτάσουμε στο 15’ όταν ο Αμπελωνιακός δημιούργησε την πρώτη μεγάλη στιγμή. Ο Παλάσκας δέχθηκε μπροστινή μπαλιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά πιεζόμενος από αντίπαλο αμυντικό όμως το κοντινό σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Ίτσιος.

Στο 21’ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Αμπελωνιακού σε εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη (οι παίκτες σταμάτησαν για οφσάιντ), ο Κυπαρίσση στο δεύτερο δοκάρι με δυνατό κοντινό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 37’ οι Παλάσκας-Κακαβίτσης συνδυάστηκαν πολύ ωραία, κατάφεραν να ανοίξουν διάδρομο στην αντίπαλη περιοχή όμως η τελική πάσα δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Στο 39’ μία ακόμα επικίνδυνη φάση για την Πύδνα όταν μετά από σέντρα του Παπαστεργίου από τα δεξιά, ο Κυπαρίσσης προσπάθησε με τακουνάκι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Γκικούδης μπλόκαρε την μπάλα.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα άλλαξε με την ομάδα του Κίτρους να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και να κρατά την μπάλα στην περιοχή του Αμπελωνιακού.

Στο 55’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη κεφαλιά, ο Δασκαλόπουλος με νέα κεφαλιά από πολύ κοντά πιεζόμενος δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 63’ δημιουργήθηκε μία φάση που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση όταν ο Τσιώμης ανετράπη εντός περιοχής όμως ο διαιτητής κ. Αγγελάκης δεν έκρινε ότι υπήρχε παράβαση και συνέχισε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν και μάλιστα ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ των δύο προπονητών οι οποίοι στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από τον πάγκο.

Στα τελευταία 15 λεπτά ο Αμπελωνιακός άρχισε να ανακτά έδαφος και να περνά ξανά στο προσκήνιο χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Αντίθετα στο 88’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από σέντρα του Παπαστεργίου από τα δεξιά, η άμυνα του Αμπελωνιακού βρέθηκε σε σύγχυση, αρχικά ο Μπίκος και στη συνέχεια ο Ρόκα δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Γκικούδης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Χρυσόπουλος από πολύ κοντά στο εξωτερικό μέρος των δικτύων.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τους γηπεδούχους να φεύγουν απογοητευμένοι και τους φιλοξενούμενους ικανοποιημένοι μαθαίνοντας παράλληλα και το ισόπαλο αποτέλεσμα στον Αλμυρό που τους οδηγεί ουσιαστικά στην Γ’ Εθνική.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ. Νατσιόπουλο και Παπαδόπουλο (όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Παραφέστας): Γκικούδης, Γκόλτσιος, Τζιαρτζιάνης, Κωτούλας (71’ Ρόκα), Γρηγορίου, Περήφανος, Παλάσκας, Μπίκος, Κακαβίτσης (81’ Βούκιας), Τσετιροκλής (83’ Χατζούλης), Πρικάκης.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Τοκατλίδης): Ίτσιος, Παπαστεργίου, Θαμνόπουλος (71’ Λογδάρης), Δασκαλόπουλος, Κολαξίδης, Τσιώμης, Σαββίδης, Αποστολίδης, Κυπαρίσσης (82’ Χρυσόπουλος), Σαμανίδης, Ευαγγελόπουλος (36’ Κόιτς).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλμυρός-Ατρόμητος Παλαμά         1-1

Αμπελωνιακός-Πύδνα Κίτρους      0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πύδνα Κίτρους         5-2      10

Αμπελωνιακός          3-2      5

Ατρόμητος Π.            3-2      5

Αλμυρός        2-7      1

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/5, 17.00)

Πύδνα Κίτρους-Αλμυρός

Ατρόμητος Παλαμά-Αμπελωνιακός

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass