ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ»

Ο ειδικός ανακριτής θα καλέσει τους παίκτες της Βέροιας

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2015 14:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:29

 

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα της δικαιοσύνης για τη φερόμενη εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο καθώς ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, πρόκειται να καλέσει σε απολογία όλους τους Ελληνες παίκτες της Βέροιας, που είχαν αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για να τους απαγγείλει κατηγορίες για δωροδοκία/δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα!

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσουν, λοιπόν, όσοι δεν κατέθεσαν ενόρκως στον Γιώργο Ανδρεάδη και αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Δημήτρης Αμαραντίδης, Χαράλαμπος Παυλίδης, Κωνσταντίνος Μπάρμπας, Ηλίας Ιωάννου, Γιώργος Σκαθαρούδης, Αλέξανδρος Καλογέρης και Δημήτρης Μάνος, με τους τρεις τελευταίους να έχουν περάσει στο ματς ως αλλαγή.

Και όλα αυτά την ώρα που πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε (!) τη «βασίλισσα του Βορρά» για το ματς με τον Ολυμπιακό προ διετίας στο Καραϊσκάκη, το οποίο ερευνάται από την ποινική δικαιοσύνη και περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης για την «εγκληματική οργάνωση». Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε λήξει 3-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (54’, 86’ πέν., 90’+1’) και ενώ το πρώτο είχε ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass