Η ΑΕΛ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ( 19.00,ΟΤΕ)

Μόνο με νίκη ελπίζει στο θαύμα

*Μετά την αθώωση της Βέροιας η τρίτη θέση δεν δείχνει …άνοδο

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2015 13:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:29

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το τελευταίο χαρτί για το θαύμα της ανόδου (έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Β΄Εθνικής κατηγορίας ) παίζει η ΑΕΛ σήμερα στο Καυταντζόγλειο (7 μ.μ., ΟΤΕ) με αντίπαλο τον Ηρακλή που είναι από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.

Οι ελπίδες ότι θα είναι προνομιούχος η τρίτη θέση δεν υπάρχουν πλέον μετά τη χθεσινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας που απάλλαξε την ΠΑΕ Βέροια, τον πρώην πρόεδρό της Γιώργο Αρβανιτίδη και τον πρώην γενικό αρχηγό της, Γιώργο Λαναρή, «λόγω αμφιβολιών», για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, ο οποίος έχει θεωρηθεί ύποπτος προς χειραγώγηση. Αυτό σημαίνει ότι η «βασίλισσα του βορρά» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, εκτός αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα ασκώντας έφεση 

Η λαρισινή ομάδα πριν σαράντα περίπου μέρες είχε κερδίσει τον  Ηρακλή στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και πήρε το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ. Στο σημερινό παιχνίδι ακόμα και η ισοπαλία δίνει τέλος στις όποιες ελπίδες της λαρισινής ομάδας για άνοδο. Ο Ηρακλής στο δεύτερο γύρο θα χρειάζεται ουσιαστικά μια νίκη που είναι εύκολο.

Ο τεχνικός της ομάδας Παπαδόπουλος προσπάθησε όλη τη βδομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους πείσει ότι ακόμα υπάρχουν ελπίδες αν κερδίσουν όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. «Απλά θα χρειαστεί και λίγη τύχη από άλλα αποτελέσματα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Στο σημερινό παιχνίδι στη διάθεσή του δεν θα είναι ο τιμωρημένος Ελιομάρ ενώ κανονικά θα αγωνισθούν Μελισσάς και Κοντοδήμος που έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει θα αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Καρανίκα, Μελισσά, Δεληζήση, Κοντοδήμο, Μπανούση, Νεμπεγλέρα, Πινδώνη, Πίντο, Σετρτζίνιο, Μπόγιοβιτς.

Στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο «Royal» βρίσκονται ακόμα οι: Μπαλασάκης, Μουλόπουλος, Ζαχαράκης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Γιάντσης,  Ενγκεσάν, Παμλίδης.

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Ηρακλής-ΑΕΛ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα του Ηρακλή με την ΑΕΛ, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 13.00 μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για το πέταλο (Θύρες 7,8,9,10), 10 ευρώ για την κεντρική (Θύρες 11,12,13,14,15) και 15 ευρώ για το σκέπαστρο (Θύρες 3,4,5,6).

 

 

 

 

Το νομικό συμβούλιο

κρίνει την αδειοδότηση

 

Το νομικό συμβούλιο του κράτους θα κρίνει την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και παράλληλα τη διαγραφή της από τα μητρώα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Στα γραφεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και ενώπιο του διευθυντή κ.Μαζγανά βρέθηκαν χθες οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας, Νίκος Μπαλατσούκας μαζί με το νομικό τους σύμβουλο Αργύρη Λίβα , ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιάννης Χελιδόνης , ο πρόεδρος του ΣΦ Αλκαζάρ Γιώργος Μηλιώνης, ενώ από την πρώην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Μίμης Τσακμακίδης, Αστέριος Ιακωβίδης και ο δικηγόρος Νίκος Σκουλής.

Το θέμα που τέθηκε  ήταν η διαγραφή από τα μητρώα των εταιριών του ΓΕ.ΜΗ της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964(αυτή που έγινε εκκαθάριση). Υπήρξε διαβεβαίωση από τις υπηρεσίες του Υπουργείου πως η παλιά ΠΑΕ έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την εκκαθάριση και η μόνη εκκρεμότητα για τη διαγραφή της εταιρίας είναι μια εκκρεμότητα ανάμεσα στην Πολιτεία  και την εταιρεία που εκκαθαρίσθηκε καθώς διατάχθηκε μετά από καταγγελία διαχειριστικός έλεγχος.

Το υπουργείο έκανε ερώτημα στο νομικό συμβούλιο του κράτους αν μπορεί να διαγραφεί η ΠΑΕ ΑΕΛ που εκκαθαρίσθηκε παρά την εντολή διαχειριστικού ελέγχου καθώς οτιδήποτε διαπιστωθεί βαρύνει το διοικητικό συμβούλιο της προηγούμενης εταιρίας.

Αν το νομικό συμβούλιο του κράτους αποφασίσει τη διαγραφή της εκκαθαρισθείσας ΠΑΕ τότε η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πάρει κανονικά αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει πίεση ώστε το νομικό συμβούλιο του κράτους να στείλει το συντομότερο δυνατόν την απάντησή του προς το υπουργείο Ανάπτυξης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass