ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00) ΤΗΝ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Πρώτος τελικός για τον Αμπελωνιακό

*Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους» καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν εκτός στόχου *Κ. Γκόβαρης: «Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 17:29

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα ο Αμπελωνιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική, θα υποδεχθεί την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου Πύδνα Κίτρους (17.00). Ουσιαστικά πρόκειται για τον πρώτο τελικό που θα δώσει η λαρισινή ομάδα (εάν πετύχει το πολυπόθητο αποτέλεσμα ακολουθεί το ντέρμπι στον Παλαμά) η οποία μόνο με νίκη μπορεί να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Το παιχνίδι ωστόσο έχει εξίσου μεγάλη σημασία και για την Πύδνα Κίτρους, η οποία με νίκη θα βρεθεί μία ανάσα από την άνοδο, με δεδομένο ότι ακολουθεί το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι με τον Αλμυρό, στο οποίο οι τρεις βαθμοί θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι για την ομάδα της Πιερίας. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι επειδή οι φιλοξενούμενοι διατηρούν προβάδισμα πέντε βαθμών, ενδεχόμενη ισοπαλία ή ακόμα και ήττα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καταδικαστική γι΄ αυτούς. Η ουσία ωστόσο είναι ότι και οι δύο αντίπαλοι θέλουν διακαώς τη νίκη για να κάνουν ένα ουσιαστικό βήμα στην επίτευξη του στόχου τους και κατά συνέπεια η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Αμπελωνιακός στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 2-1 από την Πύδνα Κίτρους, παρά το ότι παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση και κατά συνέπεια σήμερα θα κυνηγήσει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων ούτως ώστε σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας να έχει καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ομάδα της Πιερίας.

«Όπως κερδίσαμε μέσα στον Αλμυρό αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με την ομάδα του Κίτρους. Έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς αρχής γενομένης από αύριο (σ.σ. σήμερα) και πρέπει να τους κερδίσουμε για να πλησιάσουμε τον στόχο μας» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός του Αμπελωνιακού Κώστας Γκόβαρης μιλώντας για την σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό που πρέπει και πιστεύω ότι όλα θα εξαρτηθούν από εμάς. Εάν ο Αμπελωνιακός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Η ομάδα έδειξε ότι έχει το σθένος και την ποδοσφαιρική αξία να πετύχει αυτό που θέλει. Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ικανότατο αντίπαλο αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας αγωνιστική εικόνα να είναι αυτή που επιβάλλεται σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι».

Ο Κώστας Γκόβαρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στον φίλαθλο κόσμο του Αμπελωνιακού λέγοντας:

«Θέλουμε και τη στήριξη του κόσμου και πιστεύω ότι οι φίλαθλοί μας θα δώσουν το «παρών» όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια».  

Στα θετικά για την ομάδα του Αμπελωνιακού είναι η επιστροφή των Κωτούλα και Κούρο. Έτσι ο τεχνικός Τάκης Παραφέστας θα έχει στη διάθεσή του τους Γκικούδη, Ρόκα, Πρικάκη, Γκόλτσο, Κωτούλα, Γρηγορίου, Κούρο, Παλάσκα, Μπίκο, Κακαβίτση, Τσετιροκλή, Βραζιτίκο, Περήφανο, Τζιατρτζιάνη, Χατζούλη, Βούκια και Νικολακούλη.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ. Νατσιόπουλο και Παπαδόπουλο (όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αλμυρός-Ατρόμητος Παλαμά

Αμπελωνιακός-Πύδνα Κίτρους

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πύδνα Κίτρους   5-2         9

Αμπελωνιακός   3-2         4

Ατρόμητος Π.     2-1         4

Αλμυρός              1-6         0

Η 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/5, 17.00)

Πύδνα Κίτρους-Αλμυρός

Ατρόμητος Παλαμά-Αμπελωνιακός

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5, 17.00)

Ατρόμητος Παλαμά-Πύδνα Κίτρους

Αμπελωνιακός-Αλμυρός

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass