ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΙ»

Ο Καραμπίνας στην Αναγέννηση Καρδίτσας

* Αγωνιζόταν στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας και πιο πριν στους Νέους του Τυρνάβου

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 8:52

 

Μετά την απόκτηση του Δημοσθένη Τζέκου και του Λαρισαίου Σωτήρη Τσιλούλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε χθες και τον Αντώνη Καραμπίνα.

Ο Καραμπίνας είναι 18 ετών (12/1/1998) και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα Κ-20 της Βέροιας, ενώ έχει αγωνισθεί στην ομάδα Νέων του Τυρνάβου και Α.Ε. Δήμου Νίκαιας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ουσιαστικά επενδύουν στον «μικρό» που δοκιμαζόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα (η φωτογραφία είναι από το φιλικό της 23ης Δεκεμβρίου μεταξύ της Αντρικής ομάδας και της Νέων) και τελικά αποκτήθηκε με σκοπό μέσα από τους Νέους να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Θετικό ρόλο για να πάει στην Αναγέννηση έπαιξε ο παλαίμαχος παίκτης και υπεύθυνος της ομάδας Νέων Τάκης Δρόσος που από την πρώτη προπόνηση που τον είδε, εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αξία του.

Όμως και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης που για πέντε συνεχόμενα χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της Αναγέννησης, διέκρινε καλά στοιχεία στον ποδοσφαιριστή, αλλά όπως ανέφερε χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή για να φτάσει παραπάνω.

* Με δήλωσή του ο Καραμπίνας ευχαριστεί τους δυο προπονητές Τάκη Δρόσο και Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως και τον πρόεδρο της Αναγέννησης Βασίλη Μπούρμπο, για τη δυνατότητα που του έδωσαν να γίνει μέλος μιας ομάδας, που στηρίζεται κυρίως σε νεαρά παιδιά.

Θα κάνει δε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να τους δικαιώσει, ενώ όπως τονίζει καθρέπτης για την αξία του καθενός είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Ακόμη ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Φώτη Κισκαμπάνη και Μούτσα Μπλέντι, για τη μεγάλη βοήθεια που του προσφέρουν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον περασμένο Μάιο ο Αντώνης Καραμπίνας κλήθηκε να αγωνιστεί στην Εθνική Νέων της Αλβανίας.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass