ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ

Βγήκαν αγροτικά «μαχαίρια»

*Παραιτήθηκε ο Νίκος Ρεβήσιος από την προεδρία *Νέος πρόεδρος ο Κώστας Χατζής

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2018 22:25
Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Χατζής Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Χατζής

Αγροτικές εξελίξεις στο Αργυροπούλι Τυρνάβου και συγκεκριμένα στον τοπικό Αγροτικό Σύλλογο με αλλαγή προέδρου, καθώς εκλέχθηκε νέος πρόεδρος ο κ. Κώστας Χατζής και μετά την αποχώρηση του μέχρι τώρα προέδρου κ. Νίκου Ρεβήσιου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου - Λυγαριάς, μετά την αλλαγή προέδρου σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση συζητήθηκε το γεγονός ότι: «με ευθύνη του πρώην προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Νίκου Ρεβήσιου δεν πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης δεν υπήρχε ενημέρωση στα μέλη του Δ.Σ. και του συλλόγου για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας, τις συσκέψεις και τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στον Τύρναβο όπως και για το μπλόκο που στήθηκε στον νομό. Κριτική επίσης ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο για το γεγονός ότι ενεργούσε αυτόβουλα και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.».

 Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος Νίκος Ρεβήσιος ζήτησε από το Δ.Σ. να πάρει απόφαση αποχώρησης από την ΕΟΑΣΝΛ διαφορετικά θα παραιτηθεί από πρόεδρος του συλλόγου, ενώ δεν απάντησε επί της ουσίας στην κριτική που του έγινε.

Μετά από ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο το Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου-Λυγαριάς καταψήφισε την πρόταση του προέδρου και αποφάσισε ότι ο Σύλλογος ανήκει στη δύναμη της ΕΟΑΣΝΛ με την οποία συντονίζεται και παλεύει για τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχής.

Επίσης έκανε δεκτή την παραίτησή του πρώην προέδρου του Συλλόγου κ. Νίκου Ρεβήσιου, όπως και την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ.

• Έκανε δεκτή την παραίτηση του συνάδελφου Βασίλη Τρικούπη από μέλος του Δ.Σ για προσωπικούς λόγους.

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου αποφάσισε ομόφωνα τον νέο καταμερισμό του Δ.Σ με τον οποίο θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία και δράση του Αγροτικού Συλλόγου με κύριο γνώμονα τα συμφέροντα των αγροτών της περιοχής.

Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΝΙΚΟΣ ΡΕΒΗΣΙΟΣ

 Με αφορμή τη δήλωση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς ο παραιτηθείς πρόεδρος κ. Νίκος Ρεβήσιος με δήλωσή του τονίζει:

«Λόγοι συνδικαλιστικής ευπρέπειας και ανιδιοτελούς αγροτικής συνείδησης επέβαλαν την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου και την απομάκρυνσή μου από τον Αγροτικό Σύλλογο Αργυροπουλίου- Λυγαριάς.

Τη στιγμή που διαπίστωσα ότι κάποιοι ενεργούν με απώτερο στόχο τη διάσπαση και την κομματική περιχαράκωση του αγροτικού χώρου, θεώρησα υποχρέωσή μου να απομακρυνθώ από τον σύλλογο, χωρίς περιττές εντάσεις και φανφαρολογίες.

Τη σημαία των αγροτικών αγώνων, όμως, δεν πρόκειται να την υποστείλω. Θα συνεχίσω να παλεύω για τα δίκαια των αγροτών και κτηνοτρόφων από άλλο μετερίζι, με κυρίαρχο γνώμονα την προσφορά, την ανιδιοτέλεια και, προπάντων, την ενότητα του χειμαζόμενου αγροτικού κόσμου. Στον αγώνα αυτόν δεν θεωρώ ότι κάποιος μπορεί να είναι περιττός. Η αγροτιά μάς χρειάζεται όλους. Γι’ αυτό και θα αποφύγω να απαντήσω στις όποιες αιτιάσεις, προκειμένου να διαφυλάξω το αίσθημα ενότητας του αγροτικού χώρου, σε πλήρη αντίθεση με αλλότριους σχεδιασμούς που συνειδητά επιδιώκουν τη διάσπαση και τον κομματικό εναγκαλισμό.

* Μετά τα παραπάνω η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργυροπουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Κώστας Χατζής, αντιπρόεδρος Ιωάννης Γαντζούδης, γραμματέας Στέφανος Βουγιατζής, ταμίας Νάσος Παπαλέξης και μέλος Βασίλης Τσιτσιρίγγος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass