Σε χαρούμενο κλίμα η κοπή πίτας της Mikel The Coffee Company

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2025 9:00

Την περασμένη Παρασκευή η Mikel The Coffee Company, η πρώτη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, μέσα σε ένα ζεστό και γιορτινό κλίμα, στο κέντρο διασκέδασης «Μύλος 1927 Premium Concept».

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν προσωπικό, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, αποτέλεσε την ευκαιρία να αναγνωριστεί η συμβολή όλων όσοι εργάζονται καθημερινά για την ανάπτυξη της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας ότι η ανάπτυξη είναι αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και αφοσίωσης όλων.
Αλλά και για να γιορταστούν οι επιτυχίες και η πρόοδος της χρονιάς που πέρασε, καθώς και να ανταλλαχθούν ευχές για ένα δημιουργικό και επιτυχημένο νέο έτος, γεμάτο επιτυχίες, προκλήσεις και ανάπτυξη.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ κέφι και διασκέδαση για μια νέα χρονιά γεμάτη θετική διάθεση και δημιουργικές προοπτικές.
Καλή χρονιά σε όλους!
Mikel The Coffee Company

Gallery άρθρου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass