Με βιολογικό υλικό η ταυτοποίηση του νεκρού οδηγού

ΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ - ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΙΧ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2024 15:22

Στη λήψη βιολογικού υλικού από συγγενικό πρόσωπο του οδηγού ΙΧ προχώρησαν χθες – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην εθνική οδό Λάρισας – Καρδίτσας, λίγα χιλιόμετρα από την είσοδο της Λάρισας.


Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας διενεργείται παράλληλα ιατροδικαστική εξέταση, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας θα εξετάσει τα αίτια της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση στην κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός, ενώ το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς.
Όπως είναι γνωστό το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 6 προχθές τα ξημερώματα, στο ύψος της στροφής της Αγίας Παρασκευής πριν τη Λάρισα, όταν - κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας – το επιβατικό αυτοκίνητο (φωτ.) ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς Λάρισα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και ανήλθε στη διαχωριστική νησίδα, όπου προσέκρουσε πάνω σε μεταλλική κολώνα φωτισμού.
Κολώνα την οποία έκοψε και στη συνέχεια παρέσυρε μαζί του, προσκρούοντας εκ νέου στα πλευρικά μεταλλικά στηθαία. Με το ΙΧ να εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (με κατεύθυνση προς Καρδίτσα), για να ακινητοποιηθεί τελικά μετά από μερικά μέτρα και στο μέσον της οδού. Ταυτόχρονα φαίνεται πως, σύμφωνα με εκτιμήσεις, εκδηλώθηκε φωτιά η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, ενώ πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας ολοκληρώνοντας την κατάσβεση διαπίστωσαν ότι στη θέση του οδηγού βρέθηκε απανθρακωμένος ο οδηγός και μοναδικός επιβάτης του ΙΧ.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας και προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του απανθρακωμένου οδηγού ζήτησε τη λήψη βιολογικού υλικού από συγγενικό πρόσωπο του απανθρακωμένου οδηγού, όπως και έγινε χθες το πρωί. Σημειώνεται πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας – όπως εκτιμάται τα επόμενα 24ωρα - και εφόσον ταυτοποιηθούν τα στοιχεία, τότε η σορός του οδηγού θα παραδοθεί στους οικείους του για τη νεκρώσιμη ακολουθία.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass