Δεν ξεχνώ ότι είμαι επίτιμος δημότης και σύντομα θα επισκεφθώ τη θεσσαλική πρωτεύουσα». Αυτά ήταν τα λόγια του νέου προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρου Κούβελου όταν κλήθηκε να βραβεύσει τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας για την πρώτη θέση που κατέλαβε στη χώρα. Αποκάλεσε τον πρόεδρό του και ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στρατηγό!
Στην κατάμεστη αίθουσα στο μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έγινε το περασμένο Σάββατο η εκδήλωση της κοπής πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και οι βραβεύσεις σωματείων, αθλητών και αθλητριών, προπονητών, καθώς και οι απονομές των πτυχίων των κριτών ποδηλασίας.
Επίσης η βράβευση για την 1η θέση που τερμάτισε ο σύλλογος, η βράβευση του προπονητή Τσοπούρογλου Απόστολου ως καλύτερου νέου προπονητή, καθώς και επιμέρους βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.