Κέρδισε το ντέρμπι και προκρίθηκε ο Αετός Μακρυχωρίου

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ - ΑΝΕΤΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ Α.ΠΟ.ΕΛ. - ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ 3ης ΦΑΣΗΣ (16:00)

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2024 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγύρισε χθες την πρόκριση, κερδίζοντας στο ντέρμπι της 3ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ στον 2ο Όμιλο τον Κίσσαβο Συκουρίου με 3-0.

Μία καθαρή νίκη για την ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή, που αποδείχτηκε πιο ουσιαστική σε σχέση με τον αντίπαλό της και προχωρά στους «16» της διοργάνωσης.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν η καθεμία τις δικές της καλές στιγμές, αλλά ο Αετός κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και να φτάσει δίκαια στη νίκη.
Το 1-0 έγινε μόλις στο 7ο λεπτό από τον Τσιντζιλώνη, μετά από ωραία συνεργασία με τον Παναγιώτου. Στο 31’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και αυτήν τη φορά ο Παναγιώτου χρίστηκε σκόρερ από ασίστ του Τσιντζιλώνη, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 65’ ο Λάλλας, ο οποίος έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Τσιτζιλώνη.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Β. Ταχτιντής): Φαρμάκης, Γκαμπούρας (79’ Κίτσιος), Γιαννακόπουλος, Κούκος, Παπαδάκος (70’ Τζίκα Ντ.), Λάλλας (70’ Μπιτσαράς), Μητρακόπουλος (30’ Χουτεσιώτης), Ελέζι, Σούμπασης (46’ Χαχάνι), Τσιντζιλώνης, Παναγιώτου.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Νικολακούλης, Ζαΐρές (75’ λ.τ. Λανάρας), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Καραγιάννης, Κρικώνης, Χάμος (35’ Πλιάγκας, 85’ λ.τ. Τόπης), Μπλέντι Μούτσα (85’ Αλίγκας), Βλαχάκης, Κώτσιας (46’ Φαρμάκας), Τριανταφύλλου.

 

ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ
Το αγωνιστικό καθήκον του εκπλήρωσε στην Ολυμπιάδα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικρατώντας του Αίαντα Καλλιθέας με 2-0 και παίρνοντας το «εισιτήριο» για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.
Το σκορ άνοιξε στο 57’ ο Μπαλατσός με διαγώνιο σουτ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Καραμούλας στο 61’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν στο 63’ μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν με καρφωτή κεφαλιά του Τζοκόλα, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μουλτσιάς, ενώ στο 79’ το σουτ του Μετγιάζη αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του άλλοτε τερματοφύλακα του Οικονόμου Βαλάντη Κατωτικίδη.
ΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λ. Λαζαρίδης): Β. Κατωτικίδης, Υφαντίδης, Αετόπουλος (76’ Γιαμούζης), Παδιώτης, Νίκου, Καλαϊτζίδης, Κουτσούκης (85’ Δ. Κατωτικίδης), Τζοκόλα, Νάνος, Μπόλης (59’ Παπαδόπουλος), Θερσίδης (59’ Αλεξανδρής).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Μουλτσιάς, Γεωργούλης (46’ Καραμούλας), Ηλ. Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός (61’ Αλεξόπουλος), Μπούσιας (67’ Μπουμπουνάρας), Μετγιάζης, Μιφτάρι, Μπαλατσός, Σινάν, Ν. Γκαντούνας.

 

ΑΝΕΤΑ Η Α.Π. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Άνετη νίκη στον Τύρναβο πέτυχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας επί της ομώνυμης ομάδας με 6-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο α’ ημίχρονο, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο σκορ με 5-0.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκαντούνας μετά από πάσα του Δριστέλα, στο 10’ ο Πιτσίνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 15’ ήταν η σειρά του Σακοράφα να χριστεί σκόρερ, γράφοντας το 0-3, στο 22’ ο Δριστέλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, ενώ στο 38’ ο Κατσιαντώνης με εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 0-5, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Το τελικό 0-6 πέτυχε στο 88’ ο Πιτσίνης μετά από ασίστ του Καρέλα.
Α.Π. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μπαχτσιβάνος-Γκαραβέλης): Κατής, Δερβένης, Κατσιαντώνης (46’ Βαλατσός), Μπαρδανίκας (46’ Ράτζας), Τάκας, Αβέλλας, Κατσιγιάννης (60’ Καρέλας), Γκαντούνας, Πιτσίνης, Δριστέλας (60’ Ζδάνης), Σακοράφας (46’ Φραγκογούλας).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τύρναβος-Α.Π. Ελασσόνας    0-6
Μακρυχώρι-Συκούριο    3-0
Καλλιθέα-Οικονόμος    0-2
ΣΗΜΕΡΑ (16:00)
Π.Ο. Ελασσόνας-Σμόλικας
Μαρμαρίνη-Αναγ. Ολύμπου
Δευκαλίων-Δαμασιακός
Φαλανιακός-Ανθούπολη (γήπ. Δασοχωρίου)
Α.Ο. Ελευθερών-Μαυροβούνι
Αχιλλέας Φ.-ΠΑΟΛ Αβέρωφ
Πλατανούλια-Δωτιέας Αγιάς
Αρμένιο-Τερψιθέα
ΑΥΡΙΟ (16:00)
Λαρισαϊκός-Πελασγιώτιδα (γήπ. Βιολογικού)
Αμπελόκηποι-Ηρακλής Λάρ.
Αστραπή Ν.Π.-Δήμητρα Γιάνν.
Μελισσοχώρι-Απόλλων Λάρ.
ΤΡΙΤΗ 29/10 (15:15)
Φιλοκτήτης-Γόννοι (γήπ. Ανάβρας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass